WeTu Analytics

Lion Roars Singa Town Lodge

Velkommen til den blide kystby Port Elizabeth, porten til både Garden Route og Eastern Cape Safari Belt, har altid været kendt og elsket for sine afslappede, foryngende, trafikfri ferieoplevelser. I de sidste par år er tilbagevendende besøgende også blevet glædeligt overrasket over en ny æra af stilfulde, luksuriøse indkvarteringsmuligheder i Port Elizabeth, der giver en hvirvel af kosmopolitisk energi til den venlige by. En af de mest spændende af disse er Singa Lodge.

Dette boutique-etablissement i PE er opkaldt efter den mystiske drageløve i indonesisk mytologi og er en af de ejendomme, som Lion Roars Hotels & Lodges har bragt til dig og tilbyder særpræget indkvartering i Port Elizabeth.

Denne luksuriøse moderne fusion af østlig og afrikansk arkitektur og indretning er et kunstnerisk mesterværk, der adskiller sig fra standardiseringen „alle værelser ser det samme ud“ i de store hotelkæder. Hvert værelse eller suite på vores boutique-hotel er et unikt rum, der ikke kun giver dyb komfort, men også inspirerer og beriger din rejse.

Fra den lyse havluft ved Port Elizabeth-strandpromenaden transporteres du ind i en rig verden af tekstur, farve, levende mosaikker, overdådige indretninger og luksuriøst indrettede værelser, fyldt med duften af frangipani-blomster og bladfiltreret lys.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Lion Roars Singa Town Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål