WeTu Analytics

Lion Roars Singa Town Lodge

Velkommen til den blide kystby Port Elizabeth, porten til både Garden Route og Eastern Cape Safari Belt, har altid været kendt og elsket for sine afslappet-tempo, foryngende, trafikfri ferieoplevelser. I de sidste par år er de besøgende, der vender tilbage, også blevet glædeligt overrasket over en ny æra af stilfulde, luksuriøse overnatningsmuligheder i Port Elizabeth, der udlåner en hvirvel af kosmopolitisk energi til den venlige by. Den seneste og mest spændende af disse er det nye Port Elizabeth Boutique Hotel, SINGA Lodge.

Dette luksuriøse boutique-hotel i PE er opkaldt efter den mystiske drage-løve af indonesisk mytologi og er et af fem udvalgte hytter bragt til dig af Lion Roars Hotels & Lodges og tilbyder særpræg indkvartering i Port Elizabeth.

Denne luksuriøse moderne fusion af øst- og afrikansk arkitektur og indretning er et kunstnerisk mesterværk, der adskiller sig fra „alle værelse-looks-the-samme“ standardisering af de store hotelkæder. Hver af de tolv suiter på vores boutique-hotel er et unikt rum, der ikke kun giver dyb komfort, men også inspirerer og beriger din rejse.

Fra den lyse havluft på Port Elizabeth strandpromenaden bliver du transporteret ind i en rig verden af tekstur, farve, levende mosaikker, overdådige fittings og luksuriøst indrettede værelser, fyldt med duften af frangipani blomst og bladfiltreret lys.
Vores rolige, grønne oase omfatter et privat fitnesscenter og holistisk behandlingsrum, hvor du kan forkæle din krop såvel som dine sanser og genskabe balance mellem sind og ånd i et virkelig bemærkelsesværdigt rum.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Lion Roars Singa Town Lodge

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål