WeTu Analytics

Lion Roars Singa Town Lodge

Velkommen til den milde kystbyen Port Elizabeth, inngangsporten til både Garden Route og Eastern Cape Safari Belt, har alltid vært kjent og elsket for sine avslappende tempoet, foryngende, trafikk-jam-frie ferieopplevelser. I de siste årene, tilbake besøkende har også blitt gledelig overrasket av en ny æra av stilige, luksuriøse overnattingsmuligheter i Port Elizabeth, utlån en virvel av kosmopolitisk energi til den vennlige byen. Den siste og mest spennende av disse er det nye Port Elizabeth Boutique Hotel, Singa Lodge.

Dette luksuriøse boutiquehotellet i PE er oppkalt etter den mystiske drage-løven av indonesisk mytologi, og er en av fem utvalgte hytter brakt til deg av Lion Roars Hotels & Lodges, og tilbyr karakteristisk innkvartering i Port Elizabeth.

Denne luksuriøse moderne fusjonen av østlig og afrikansk arkitektur og innredning er et kunstnerisk mesterverk. Hver av de tolv suitene på vårt boutiquehotell er en unik plass som ikke bare gir dyp komfort, men også inspirerer og beriker reisen din.

Fra den lyse sjøluften i Port Elizabeth strandpromenaden, transporteres du inn i en rik verden av tekstur, farge, levende mosaikker, overdådige beslag og luksuriøst innredede rom, fylt med duften av frangipani blomst og bladfiltrert lys.
Vår rolige, grønne oase inkluderer et privat treningsstudio og helhetlig behandlingsrom, hvor du kan skjemme bort kroppen din og sansene dine, og balansere sinn og ånd i en virkelig bemerkelsesverdig plass.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Lion Roars Singa Town Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål