WeTu Analytics

Lion Roars Singa Town Lodge

Velkommen til den milde kystbyen Port Elizabeth, inngangsporten til både Garden Route og Eastern Cape Safari Belt, har alltid vært kjent og elsket for sine avslappede, foryngende, trafikkfrie ferieopplevelser. I løpet av de siste årene har besøkende også blitt positivt overrasket over en ny æra med stilige, luksuriøse overnattingsmuligheter i Port Elizabeth, som gir en virvel av kosmopolitisk energi til den vennlige byen. En av de mest spennende av disse er Singa Lodge.

Dette boutiqueetablissementet i PE er oppkalt etter den mystiske drageløven i indonesisk mytologi, og er en av eiendommene som Lion Roars Hotels & Lodges tilbyr særegen innkvartering i Port Elizabeth.

Denne luksuriøse moderne sammensmeltingen av østlig og afrikansk arkitektur og innredning skiller seg ut fra standardiseringen «alle rom ser ut som det samme» fra de store hotellkjedene, og er et kunstnerisk mesterverk. Hvert rom eller suite på vårt boutiquehotell er et unikt rom som ikke bare gir dyp komfort, men også inspirerer og beriker reisen din.

Fra den lyse sjøluften ved strandpromenaden i Port Elizabeth blir du transportert inn i en rik verden av tekstur, farger, levende mosaikker, overdådig innredning og luksuriøst innredede rom, fylt med duften av frangipani-blomst og bladfiltrert lys.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Lion Roars Singa Town Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål