WeTu Analytics

Lion Roars Singa Town Lodge

Velkommen til den milde kystbyen Port Elizabeth, inngangsport til både Garden Route og Eastern Cape Safari Belt, har alltid vært kjent og godt elsket for sitt avslappede tempo, foryngende, trafikkfrie ferieopplevelser. I de siste få årene, tilbakevendende besøkende har også blitt positivt overrasket over en ny æra med stilig, luksuriøse overnattingsmuligheter i Port Elizabeth, utlån en virvel av kosmopolitisk energi til den vennlige byen. Den siste og mest spennende av disse er det nye Port Elizabeth Boutique Hotel, Singa Lodge.

Oppkalt etter den mystiske drageløven i indonesisk mytologi, Dette luksuriøse boutiquehotellet i PE er en av fem utvalgte hytter brakt til deg av Lion Roars Hotels & Lodger og tilbyr særegen innkvartering i Port Elizabeth.

Denne luksuriøse moderne fusjonen av østlig og afrikansk arkitektur og innredning er et kunstnerisk mesterverk, og skiller seg ut fra standardiseringen av de store hotellkjedene. Hver av de tolv suitene på boutiquehotellet vårt er et unikt rom som ikke bare gir dyp komfort, men også inspirerer og beriker reisen din.

Fra den lyse sjøluften ved havpromenaden i Port Elizabeth, du blir transportert inn i en rik verden av tekstur, farge, livlige mosaikker, overdådige beslag og luksuriøst innredede rom, fylt med duften av frangipani-blomst og bladfiltrert lys.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Lion Roars Singa Town Lodge

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål