WeTu Analytics

Lion Roars Singa Town Lodge

Välkommen till den milda kuststaden Port Elizabeth, porten till både Garden Route och Eastern Cape Safari Belt, har alltid varit välkänd och älskad för sin avslappnade takt, föryngrande, trafiksyltfria semesterupplevelser. Under de senaste åren, återvändande besökare har också blivit positivt överraskade av en ny era av elegant, lyxboende alternativ i Port Elizabeth, låna ut en virvel av kosmopolitisk energi till den vänliga staden. Det senaste och mest spännande av dessa är det nya Port Elizabeth Boutique Hotel, Singa Lodge.

Uppkallad efter den mystiska draklejonet i indonesisk mytologi, detta lyxiga boutiquehotell i PE är ett av fem utvalda loger som kommer till dig av Lion Roars Hotels & Lodges och erbjuder distinkt boende i Port Elizabeth.

Ställer sig bortsett från ”varje rum-ser-samma” standardisering av de stora hotellkedjorna, denna lyxiga moderna fusion av östlig och afrikansk arkitektur och inredning r ett konstnärligt mästerverk. Var och en av de tolv sviterna på vårt boutiquehotell är ett unikt utrymme som inte bara ger djup komfort utan också inspirerar och berikar din resa.

Från den ljusa havsluften vid Port Elizabeths strandpromenad, du transporteras in i en rik värld av textur, Färg, livliga mosaiker, överdådiga inredning och lyxigt inredda rum, infunderad med doften av frangipani-blomning och bladfiltrerat ljus.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Lion Roars Singa Town Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor