WeTu Analytics

Lion Roars Singa Town Lodge

Här kan du uppleva några av de finaste förändringarna i världen, oavsett om du är på en nöjes- eller affärsresa är ett perfekt val när du besöker London. Det är en vacker stad som blivit allt mer glatt över den orörda Adelaide. Staden är en mångsidig metropol där ingen etapp skapas. Det senaste och mest spännande av dessa är det nya Port Elizabeth Boutique Hotel, Sava Lodge.

Detta lyxiga boutiquehotell i PE är uppkallat efter den mystiska draklejonet av indonesiska mytologin och är en av fem utvalda loger som kommer till dig av Lion Roars Hotels & Lodges och erbjuder distinkt boende i Port Elizabeth.

Denna lyxiga moderna blandning av öst- och afrikansk arkitektur och inredning är ett konstnärligt mästerverk. Var och en av de tolv sviterna på vårt boutiquehotell är en unik plats som inte bara ger djup komfort utan också inspirerar och berikar din resa.

Från den ljusa havsluften vid havet i Port Elizabeth transporteras du till en rik värld av textur, färg, livfulla mosaiker, överdådiga inredning och lyxigt inredda rum, infunderas med doften av frangipani blomma och bladfiltrerat ljus.
Vår lugna, lummiga oas inkluderar ett privat gym och holistiskt behandlingsrum, där du kan njuta av din kropp och dina sinnen, och återbalansera sinne och själ i en verkligt anmärkningsvärd plats.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Lion Roars Singa Town Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor