WeTu Analytics

Lion Roars Singa Town Lodge

Välkommen till den milda kuststaden Port Elizabeth, porten till både Garden Route och Eastern Cape Safari Belt, har alltid varit välkänd och älskad för sina avslappnade, föryngrande, trafikfria semesterupplevelser. Under de senaste åren har återvändande besökare också blivit positivt överraskade av en ny era av eleganta, lyxiga boendealternativ i Port Elizabeth, som ger en virvel av kosmopolitisk energi till den vänliga staden. En av de mest spännande av dessa är Singa Lodge.

Denna boutiqueanläggning i PE är uppkallad efter den mystiska draklejonet i indonesisk mytologi och är en av de fastigheter som Lion Roars Hotels & Lodges erbjuder distinkt boende i Port Elizabeth.

Denna lyxiga moderna blandning av östlig och afrikansk arkitektur och inredning skiljer sig från standardiseringen ”alla rum ser likadant ut” hos de stora hotellkedjorna och är ett konstnärligt mästerverk. Varje rum eller svit på vårt boutiquehotell är ett unikt utrymme som inte bara ger djup komfort utan också inspirerar och berikar din resa.

Från den ljusa havsluften vid Port Elizabeths strandpromenad transporteras du till en rik värld av textur, färg, livfulla mosaiker, överdådiga inredningar och lyxigt inredda rum, infunderade med doften av frangipani-blommor och bladfiltrerat ljus.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Lion Roars Singa Town Lodge

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor