WeTu Analytics

Chacma Bush Camp

0:48

Chacma Bush lejr

Chacma Bush Camp tilbyder den perfekte fem safarioplevelse i 8000 hektar bølgende landskaber oversået med stenede udplantninger. Denne familievenlige lejr i Maseke Balule Game Reserve, har plads til i alt 10 personer, og tilbyder dermed en autentisk og intim safari oplevelse. Dybe huler på traversen og Olifants River, der løber gennem regionen, giver det perfekte forskelligartede landskab til spildrev.
0:53

Chacma Bush lejr Overnatning

Der er 3 hytter på Chacma Bush Camp, bygget af en blanding af sten og naturlige kampesten. Hvert af værelserne er ens i sin indretning, faciliteter og finish, men adskiller sig lidt i sit layout og udsigt. Samtlige værelser har aircondition, masser af skabsplads og eget badeværelse med bruser.
0:38

Chacma Bush lejr Info

Et lille vandhul er pænt placeret foran swimmingpoolen og udendørs område; og frekventeres af elefantbesætninger.
0:31

Gæsterne ser Buffalo foran lejren

Når du står ud af sengen, så kast dit øje hen over til vandhullet foran hytten. Det er normalt travle med en form for aktivitet. Du kan vågne op til lyden af sprøjt vand, trompeting eller stampeding. Tag en tur ned til poolområdet og se dyrelivet procession finde sted.
0:35

Spil Visning på Chacma Bush Camp

Maseke Game Reserve tilbyder masser af spil visning og er hjemsted for et væld af elefanter, fugleliv og rovdyr. Chacma Bush Camp ligger i hjertet af dette bølgende landskab.
0:46

Romantisk privat spisning på Chacma

Koppie bag lejren er det perfekte sted til en hemmelig, romantisk sundowner session.

Enquiry Form

Chacma Bush Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål