WeTu Analytics

Chacma Bush Camp

Klipspringer Chalet

Klipspringer chalet er den største hytte og har udendørs bruser med eget toilet. Der er plads til 4 voksne eller 2 voksne og 4 børn. Sengekonfigurationen består af en kingsize seng/konverter, sovekabine sofa og 2 båre senge. Dette værelse er det første værelse, du vil se, når du kommer ind i ejendommen. Den åbne plan chalet er ideel til familie og har udsigt over swimmingpoolen, vildmarken og vigtigste lodge område foran.

Show More
Show Less

The Grysbok Chalet

Grysbok chalet støder op til Klipspringer. Dette værelse har 2 separate soveværelser med stor indendørs bruser og eget badeværelse. Det vigtigste soveværelse er perfekt til 2 voksne, og det mindre soveværelse har køjesenge ideel til 2 børn. Udsigten er af ørkenen, poolen og hovedområdet.

Show More
Show Less

The Steenbok Chalet

Steenberg chalet har et stort badeværelse, vigtigste soveværelse flyder gennem til en gårdhave og en lille enklave boliger et andet soveværelse. Denne chalet kan sove 3 personer og har udsøgt direkte udsigt over vandhullet. Det støder op til hovedområdet og er ikke en fritstående hytte som Klipspringer og Grysbok.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Chacma Bush Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål