WeTu Analytics

Chacma Bush Camp

Chacma Bush Camp, misundelsesværdigt placeret dybt inde i hjertet af det mindre kendte Maseke Balule Game Reserve i Greater Kruger, tilbyder den perfekte fem safarioplevelse i 8000 hektar bølgende landskaber fyldt med stenede udafgrøder. Denne familievenlige lejr har plads til i alt 10 personer og tilbyder dermed en autentisk og intim safarioplevelse tæt på Olifants River. Dybe huler på tværs med glimmer gør for en unik geologi og spildrev krydse over disse forskellige landskaber.

Lejrens omkreds er krammet af Mopane skove, som er en stor drawcard for et væld af dyreliv. Elefanter, bushbuck, kudu og sletter spil er almindeligt set i disse skove, og kan ses fra komfort i dækket område omkring den mousserende swimmingpool. Der er et naturligt vandlidende område foran lejren, som giver dyrelivet den tiltrængte genopfyldning, der er nødvendig under dagens varme.

Aftentider bruges på at bytte historier omkring det brølende lejrbål i bomaområdet, og middage tilbringes med at nyde traditionelle retter i den rustikke lapa.

Nyd daglige spil drev i denne 8000 hektar reserve, og særlige udflugter såsom solnedgang, busk morgenmad ved floden og stjerneudsigt kan arrangeres.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Chacma Bush Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål