WeTu Analytics

Wilderness Vumbura Plains

Højdepunkter

En sublim beliggenhed langt nord for Botswanas ikoniske Okavango Delta - et UNESCOs verdensarvsliste og det største indre delta på jorden.
Fineste multifunktionelle koncession i Okavango-deltaet for dyreliv, og året rundt land- og vandaktiviteter.
Årligt oversvømmede græsarealer tilbyder et fotografisk paradis, fremvisning fænomenal rovdyr og bytte handling.
Drømmende Delta vandveje, flod- og øskove og store flodsletter inviterer til eventyr: dag og nat spil drev, vandreture i naturen, og sejlsport.

Bestemmelsessted: Vumbura Plains Private Wilderness Area findes i det nordøstlige Okavango Delta ved siden af Moremi Game Reserve. Dens primære position i det tørre savanneinteriør, der ligger på en af de vigtigste kanaler, der fodrer deltaet, betyder året rundt eventyr på land og vand. Moderne og luksuriøs, lejren er lige så overdådig og frodig som dens smukke omgivelser, som er hjemsted for et rigeligt og varieret udvalg af vilde dyr, inklusive store - og små - rovdyr. Den 60.000-hektar (148,263-hektar) private koncession lejes fra fem landsbyer gennem Okavango Community Trust (OCT), et partnerskab, der spænder over mange succesrige år med virkningsfuld bevaringsturisme i området.

Erfaring: Lejren tilbyder ekstraordinære muligheder for familier og venner til at oprette forbindelse igen og nyde fælles eventyr i et af verdens mest uberørte vildmarksområder. Gæsterne kan se frem til spændende spildrev, der spotter ikoniske dyreliv. Her vandsafari med båd eller traditionel mokoro (dugout kano) udforske vandveje, hvor elefanter vade, og utallige fugle lyser himlen. Guidede vandreture tilbydes også med vores lidenskabelige guider, der tryllebinde med deres dybe viden og kærlighed til bushen. I lejren kan gæsterne nyde en afslappet eftermiddag ved deres suites private pool, nyde den herlige udsigt og se dyrelivsparaden. Aftener er et sensorial eventyr, fortæller dagens safari ved en knitrende ild og fest på vores kokkes lokale lækkerier.

Formål: Vumbura Private Wilderness Area lejes fra fjerntliggende landdistrikter, der er medlemmer af Okavango Community Trust (OKT). Resultatet af dette mangeårige og virkningsfulde partnerskab inkluderer socioøkonomiske fordele, levebrød diversificering, og uddannelse og færdighedsudvikling for landsbyboerne - samt bygger på en positiv holdning til turisme og bevarelse. Det største antal medarbejdere inden for vores Botswana-operation er ansat fra disse fem landsbyer.

Dyreliv: De årligt oversvømmede græsarealer i deltaet omkring Wilderness Vumbura Plains kaldes lokalt melapo, og levere produktiv sæsonbestemt visning: elefanter, giraffer, impala, sabel antilope, kudu, zebra, almindelig vandbuck såvel som reedbuck, tsessebe, gnu, rød lechwe og Cape bøffel. Efter denne ekstraordinære mangfoldighed af hovdyr er en lang række rovdyr, inklusive ikoniske afrikanske arter som løve, leopard, lejlighedsvis gepard, Afrikansk vild hund og vildkat. Alt dette resulterer i en uhyre rig og spændende dyrelivsoplevelse. Flodheste og solende krokodiller kan ofte ses i og langs vandveje, mens fugleopdræt er enestående året rundt.

Wilderness Vumbura: Fejrer sin følelse af plads og formål, denne stilfulde og moderne lejr giver det højeste niveau i komfort, vidunderligt lokalt køkken og imponerende opmærksomhed på detaljer fra de varme og professionelle medarbejdere.

Lejren ligger på hævede dæk midt i årligt oversvømmet græsarealer og er et vidunder af teknisk design. En kunstnerisk, moderne balance mellem træ, glas, og lærred, afspejler deltaets rige farver.

Det består af to satellitlejre, hver med sit eget hovedområde, der omfatter ekspansive udsigter over de store flodsletter, og møbleret med smukke lokale objets d'art, der viser lejrens vellykkede partnerskab med Okavango Community Trust (OCT) - skabt for at fremhæve Vumbura arv gennem design og kunst.

Lejren er et af de mest rummelige tilbud i Okavango-deltaet, med generøse og yderst private gæstesuiter, der hver har en dyb pool og udendørs sala.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Vumbura Plains

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål