WeTu Analytics

Wilderness Vumbura Plains

Wilderness Vumbura Plains – Game Drives

Morgen og eftermiddagen spil drev tilbydes i åbne 4x4 køretøjer. Vores kyndige guider bringer dig tættere på mange spændende interaktioner, der udspilles i naturen, er den afgørende forbindelse mellem gæster og de snørklede af den naturlige verden.

Show More
Show Less

Wilderness Vumbura Plains – Guided Nature Walks *

Wilderness Vumbura Plains"unikke samfundskoncessionsaftale betyder, at mange af de professionelle guider her voksede op på dette område, tilføje et ekstra lag af ægthed og kulturel relevans til deres ekspertsporings- og identifikationsevner. Byt dit spildrev til en naturvandring, og undre dig over de mindre ting, du måske går glip af, når du rejser med køretøj.

* Sæsonbestemt og afhængig af tilgængeligheden af en kvalificeret walking guide.

Show More
Show Less

Wilderness Vumbura Plains – Night Drives

Efter mørke spil visning med filtrerede spotlights giver dig mulighed for at finde spændende natlige dyr.

Show More
Show Less

Wilderness Vumbura Plains – Mokoro Excursions *

Wilderness Vumbura Plains virkelig en Okavango oplevelse, og der er ingen bedre måde at se spil og udforske kanalerne end ved traditionel mokoro (dugout kano). De vidunderlige vådområder levesteder resulterer i et væld af vandlevende liv, og disse udflugter afslører de fascinerende mindre skabninger i deltaet inklusive farverige frøer og livlige vandfugle.

* Vandstanden tillader det.

Show More
Show Less

Wilderness Vumbura Plains – Boating *

Udflugter med båd er en anden idyllisk form for udforskning af vanddyrelivet i det fantastiske paradis Okavango-deltaet.

* Vandstanden tillader det.

Show More
Show Less

Wilderness Vumbura Plains – Fishing *

Fiskeri er på en fangst og frigivelse basis, og Vumbura Private Wilderness Area, betragtes som en af vores bedste fiskeriområder, da der er permanent vand hele året rundt. Der er begrænset udbud af basisudstyr i lejren, hvorimod alt fluefiskeudstyr skal leveres af gæsterne, hvis det kræves.

* Bemærk, at fiskeri er sæsonbestemt, da det er forbudt i henhold til Botswana-loven i januar og februar på grund af avlsformål.

Show More
Show Less

Wilderness Vumbura Plains – Birding

Fugleopdræt på Wilderness Vumbura Plains er lige så varieret som den er usædvanlig hele året rundt. Søg efter nogle af de hundreder af fuglearter, fra lilla-breasted ruller, til carmine bi-spisere, og sekretærfugle. Eller endda Pels fiskeugle! I sommermånederne er der mange vandrende arter til stede, mens andre tilbud, der regelmæssigt ses, inkluderer wattled kran, slaty hejren, kvidrende cisticola, fan-tailed enkefugl, pink-backed pelikan og muligvis rosen-throated longclaw til de dedikerede birders.

Show More
Show Less

Wilderness Vumbura Plains – Wilderness & Olympus, A Visionary Partnership *

Som en del af dette unikke samarbejde, let og kompakt OM-D fotograferingsudstyr er blevet leveret til gæster til at afprøve en række af de imponerende funktioner, som Olympus tilbyder. De maleriske udsigter på Wilderness Vumbura Plains vil forbløffe selv de mest erfarne safari-opdagelsesrejsende, og vi håber, at du vil nyde at lære mere om dyrelivsfotografering med vores lidenskabelige guider.

* Olympus Photo Hub-oplevelse afhængig af kameraets tilgængelighed.

Show More
Show Less

Wilderness Vumbura Plains – Children in the Wilderness

Children i Wilderness (CITW) er en non-profit organisation støttet af økoturisme selskab Wilderness Safaris, som har til formål at fremme bæredygtig bevarelse gennem lederudvikling og uddannelse af børn i Afrika.

Indsigt, omsorg og engagement er nødvendige for at bevare Afrikas uberørte vildmark og dyreliv områder. Hvis vi skal sikre, at disse steder fortsat eksisterer - i denne generation og de kommende - har vi brug for, at landdistrikterne børn i Afrika forstår vigtigheden af bevarelse og dets relevans i deres liv. Derfor er vores børn i Wildernes-programmet: et uddannelsesprogram for miljø- og livsfærdigheder for børn med fokus på den næste generation af beslutningstagere; inspirere dem til at tage sig af deres naturarv og til at blive vogtere af disse områder i fremtiden.

Dette opnås på mange forskellige måder — fra at være vært for Eco-Club-programmer på lokale skoler, til at køre lejre i Wilderness Safaris og partnerlejre, for børnene i landdistrikterne, der lever på kanten af de vilde områder i Afrika.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Vumbura Plains

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål