WeTu Analytics

Wilderness Vumbura Plains

Twin/Double Suite(s)

(12 rooms)

Dannelsen af Okavango-deltaet, og det liv, det understøtter, bringes til live i lejrens tankevækkende kunstværk, skærme, Kort, vævet kurvmønster og farvestoffer. Den rige farvepalet af turkis, lilla og naturlige toner hylder Delta-ørkenen.

Garderobedørene og bruseskærme er beklædt i store, slående undervandsfotografier, mens kulfarvede myggenet og sort sanitetsudstyr føjer til den moderne følelse.

Hver suite er designet til at maksimere den magiske udsigt over deltaet og bringe naturen ind, mens kunstværkerne og skræddersyede designstykker fortæller historierne om landet, folket og det sted, de kalder hjem.

Show More
Show Less

Family Accommodation

(2 rooms)

Familier har fuldstændig privatliv i Vumbura Plains"rummelige familieenheder.

Vumbura Plains North tilbyder seks suiter og to familieenheder (Vumbura Plains South består af seks suiter, men har ingen familieindkvartering).

De to familieenheder har hver plads til fire gæster i to rummelige soveværelser med eget bad.
Det største soveværelse har en stor nedsænket indendørs lounge, med rummelige indendørs og udendørs brusere, mens det andet soveværelse er mindre og har en indendørs bruser.

Begge soveværelser har separate indgange og deler en udendørs terrasse og privat dyb pool med opholdsområde.

Vi anbefalede familier med yngre børn at vælge familieenheden med interleading, skyggefuldt loungeområde, da det er semi-udendørs og har lærredgardiner, der kan rulles op og ned for at give dækning for alle vejrforhold.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Vumbura Plains

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål