WeTu Analytics

Wilderness Sabyinyo

Wilderness Sabyinyo – Gorilla Trekking *

De legendariske Virunga-bjerge i det nordvestlige Rwanda er hjemsted for vulkaner, skår af skyskov og halvdelen af verdens samlede befolkning af truede bjerggorillaer. Primaterne i Rwanda er uden sidestykke, og Wilderness Sabyinyo er den perfekte base for bjerggorilla-trekking.

Denne spændende udflugt finder sted fra Volcanoes National Park hovedkvarter, hvor gæsterne tildeles en af 12 habituerede gorillafamilier til et ærefrygtindgydende møde på en time.

* Parkgebyrer er ikke inkluderet og er mod ekstra omkostninger.

Show More
Show Less

Wilderness Sabyinyo – Golden Monkey Trekking *

Nyd en kort tur for at se denne smukke primat, som er endemisk i området og bor i grupper på mellem 30 til 80 personer i parkens bambusskov.

* Parkgebyrer er ikke inkluderet og er mod ekstra omkostninger.

Show More
Show Less

Wilderness Sabyinyo – Guided Cultural Walks

På Sabyinyo kan du komme tæt på historierne om landet på en guidet samfundsvandring, som tilbyder fascinerende indsigt i det rwandiske landlige liv, samt et glimt af fortidens kampe.

Gæsterne vil lære, hvordan afgrøder dyrkes, hvordan fræsning og forarbejdning udføres manuelt, og lære mere om, hvordan traditionelle lægemidler bruges.

Rwandisk dans, en integreret del af nutidens kultur, vil være en del af denne fascinerende kulturtur, som er en til tre timer lang.

Show More
Show Less

Wilderness Sabyinyo – Guided Bird-Watching Walks

Fugleopdræt med en kyndig vildmarksguide på Sabyinyo er en virkelig berigende oplevelse.

Sabyinyo strækker sig over syv hektar (ca. 17 acres) og er et paradis for over 40 fuglearter, der ellers ikke let trives i de omkringliggende landbrugsarealer, hvor naturligt husly er sjældent og menneskelig forstyrrelse er høj.

Gæsterne er velkomne til at nyde naturstierne alene (bevæbnet med en god kikkert), eller opfordres til at forhøre sig om vores guidede vandreture.

Show More
Show Less

Wilderness Sabyinyo – Visit Sabyinyo Village

Mens du bor på Wilderness Sabyinyo, Vi anbefaler at nyde en guidet samfundsvandring, som giver fascinerende indsigt i det rwandiske landlige liv i dag, samt et glimt af livet i den historiske fortid. En berigende oplevelse, gæsterne opfordres til at forstå Rwandas landbrugsstil, herunder hvordan afgrøder dyrkes, hvordan fræsning og forarbejdning udføres manuelt, traditionelle lægemidler, samt nyde den frenetiske aktivitet ved traditionel rwandisk dans, hvilket er et aspekt af kulturen, der stadig er meget levende i dag.

En gåtur kan variere i varighed mellem en til tre timer.

Show More
Show Less

Wilderness Sabyinyo – Gorilla Guardian Village

Gorilla Guardian Village ligger ca. 15 minutters kørsel fra Wilderness Sabyinyo og er en interessant kulturel udflugt. Landsbyen overbeviste eks-krybskytter om at vende ryggen til krybskytteri og i stedet fremvise deres skikke og arv.

Besøger landsbyens gæster kan opdage det traditionelle hus for en lokal konge, se en autentisk medicinmand forberede urteblandinger, prøv deres hånd ved bue- og pilskydning, eller nyd kulturelle danser og trommeslag udført af folk fra lokalområdet.

Show More
Show Less

Wilderness Sabyinyo – Trek To Dian Fossey Research Camp & Grave

Et besøg i Dian Fosseys forskningslejr, Karisoke, og hendes grav, er et andet højdepunkt på Sabyinyo. Turen starter fra Volcanoes National Park hovedkvarter, og ligger i sadelområdet mellem to vulkaner, Mount Karisimbi og Mount Bisoke (hvorfra navnet Karisoke stammer). Campingpladsen ligger i en højde af 3.000 meter (over 9 000 fod) og blev forladt under urolighederne i 1990'erne. Det eneste, der er tilbage i dag, er graven til Dian Fossey og flere grave af hendes elskede gorillaer, begravet ved siden af hende. Et gribende og værdsat øjeblik for alle, der besøger.

Show More
Show Less

Wilderness Sabyinyo – A Trip To Twin Lakes

Et besøg for at se Burera-søen og Ruhondo-søen er et must på enhver rejseplan. Beliggende mellem Musanze og den ugandiske grænse, Twin Lakes tilbyder storslået udsigt over Virunga-vulkanerne, mens de omkringliggende bakker skaber en billed-perfekt ramme omkring det dybe blå vand. Gæsterne kan tage en blid gåtur rundt i en af søerne og nyde vidunderlig fugleopdræt. Imidlertid, på grund af landskabets stejle natur, det er ofte at foretrække at køre op ad den lille bane, der fører til en lodge gemt væk på toppen af bakken: det perfekte sted at nyde en forfriskende drink og nyde de herlige udsigter.

Twin Lakes er 45 minutter i bil fra Sabyinyo, og nås via en god asfaltvej syd til Musanze, og derefter tilbage nordpå mod Cyanika, eller via en smal, men malerisk grusvej, der følger bjergets konturer.

Show More
Show Less

Wilderness Sabyinyo – Lake Kivu

Feriestedet ved søen Gisenyi skaber en vidunderlig kontrast til Virunga-vulkanernes høje højde. Beliggende 80 kilometer (50 miles) fra Sabyinyo (to timer i bil) Lake Kivu tilbyder en afslappende dag ud. Gå en tur langs sandstranden ved søbredden, og tag en forfriskende svømmetur i det kølige vand, efterfulgt af en forfriskende drink på en af de maleriske caféer langs palmetræets kantede søpromenade. Det milde tropiske klima øger forårets stemning, som ikke engang den imponerende Nyiarongo-vulkan kan dæmpe.

Gæsterne vil også nyde at slentre forbi hotellerne, palæer og frodige haver, der gentager dens overdådige fortid.

Show More
Show Less

Wilderness Sabyinyo – Musanze Market

Lokale markeder er livsnerven i enhver by, og Musanze-markedet er et godt eksempel. Et travlt sted fuld af lokal karakter og stort set alt hvad du muligvis har brug for under solen. Fundet i Musanze by (tidligere kendt som Ruhengeri) er det den vigtigste by i Rwandas nordlige provins og i vulkanområdet. Det fungerer som områdets administrative, kommerciel og servicekapital. Du kan også finde alle mulige interessante souvenirs og kunsthåndværk, og en bred vifte af traditionelle Kitenge stof.

Show More
Show Less

Wilderness Sabyinyo – Iby’Iwacu Cultural Village Eexperience

Nyd en guidet gåtur til Iby'Iwacu kulturelle landsby enten til fods (en times downhill gåtur fra Sabyinyo) eller i bil, 15 minutters kørsel).

Her lærer du den fascinerende historie om, hvordan en landsby overbeviste eks-krybskytter om at vende ryggen til krybskytteri. Besøg den traditionelle bopæl for en lokal konge, se en autentisk medicinmand forberede urteblandinger, og prøv din hånd ved bue-og-pil-skydning.

Kulturelle danser og trommeforestillinger tilbydes også.

Den guidede gåtur tager omkring en time, og gæsterne kan frit tage billeder. Det er sædvanligt at efterlade et tip på USD 20,00.

Show More
Show Less

Wilderness Sabyinyo – The Ellen DeGeneres Campus Of The Dian Fossey Gorilla Fund *

En anden meget givende udflugt er et besøg på Ellen DeGeneres Campus i The Dian Fossey Gorilla Fund. Dian Fossey Gorilla Fund International blev oprettet i 1967 for at beskytte og studere gorillaer og deres levesteder samt for at styrke folket i samfundet.

Med et team på hundreder, der arbejder i Rwanda og DRC, Fossey Fund er verdens længstkørende og største organisation dedikeret udelukkende til bevarelse af gorilla.

I 2022 flyttede organisationen til sit første permanente, specialbyggede hjem, Ellen DeGeneres Campus i Dian Fossey Gorilla Fund.

Beliggende i en smuk, genskovklædt landskab nær Volcanoes National Park, hvorfor ikke tilføje dette til din rejseplan. Her kan du stoppe ind for en tur, tage en kop kaffe på Gorilla Café, gennemse gavebutikken og lære mere om gorillaerne og det vigtige arbejde, der er gjort for at hjælpe med at bevare dem.

* Besøget er et ekstra gebyr pr. Person i USD og kan ændres uden forudgående meddelelse.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Sabyinyo

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål