WeTu Analytics

Wilderness Sabyinyo

Højdepunkter

Kom inden for meter fra Rwandas ikoniske bjerggorillaer i en af Afrikas mest biodiverse og naturskønne nationalparker.
Oplev fremtiden for effektfuld turisme på Rwandas første nogensinde samfundsejede lodge.
Spændende gyldne abeture og endemiske fuglearter venter, lige på vores"dørtrin“.

Bestemmelsessted: En virkningsfuld kombination af lodge i verdensklasse og samfundskraft, der driver socioøkonomisk udvikling og bevarelse, Wilderness Sabyinyo ligger ved foden af det tågeindhyllede Virunga Massif, en kæde på otte enorme vulkaner, der strækker sig over tre lande.

Sabyinyo ligger på en frodig 10,78 hektar stor ejendom (26,64 hektar) og inviterer dig ind med sin dramatiske baggrund af de tågede vulkaner, der gav lodgen sit navn - Sabyinyo betyder gamle mands tænder i Kinyarwanda. Her kan gæsterne komme tæt på historierne om landet, ørkenen, og samfundene. Og vov dig ud for at møde vores elskede bjerggorillaer.

Erfaring: Udover spændende bjerggorilla og gyldne abevandring, der er meget at se og opdage på Sabyinyo. Gæsterne kan vandre til Mount Karisimbi og Mount Bisoke og beundre den fantastiske udsigt, vandre til ruinen af Dian Fosseys forskningscenter, og hendes gravsted og besøge Ellen DeGeneres Campus i Dian Fossey Gorilla Fund. Tag vandreture i naturen på jagt efter endemiske rwandiske fuglearter, med en kyndig guide, eller nyd en afslappet spadseretur i vores køkkenhave og lær mere om vores gård til bord-etos. Bliv inspireret af en kulturel tur og lær mere om vores bevaringsindsats, som er førende inden for samfundsturisme.

Formål: Som en pioner inden for bjerggorilla-bevaringsturisme, Sabyinyo er Rwandas første nogensinde samfundsejede lodge - drevet af Wilderness, men ejet af SACOLA-samfundets tillid i partnerskab med African Wildlife Foundation (AWF) og International Gorilla Conservation (IGCP). Gæster på Sabyinyo opfordres til at engagere sig i samfundet og lære mere om, hvordan lodgen startede Rwandas effektive bjerggorilla-turisme.

Dyreliv: Volcanoes National Park er berømt kendt for sine bjerggorillaer. Gæsterne kan vandre for at se en af 12 bjerggorillafamilier i parken - en oplevelse, der bliver hos dig længe efter du er hjemme. Her finder du også den meget underholdende gyldne abe, sidestribet sjakal og serval.

Observationer af sort-frontet duiker, elefant, træ hyrax, bushbuck, Rwenzori sol egern og egyptisk mongoose er blevet registreret, samt en række genet og egern.

Birders vil glæde sig over at spotte over 40 fuglearter omkring Sabyinyos grunde, som Ruwenzori dobbeltkravet solfugl, Archer's robin-chat, bjerg sort boubou, mærkelig væver, bjergmaskeret apalis, Rwenzori turaco og Rwenzori (krave) apalis.

Vildmark Sabyinyo: Udsigten fra Sabyinyo over Karisimbi, Bisoke, Mikeno og Sabyinyo vulkaner kan kun beskrives som filmiske. Og hver charmerende sommerhus, (diskret gemt væk i folderne i bakkerne), tilbyder en forreste række udsigt.

Efter en spændende dag med at udforske parken, gæsterne mødes i den hyggelige hovedhytte, som er designet til at skabe et intimt rum for gæster at slappe af i og dele dagens eventyr. Åben pejs, og forskellige siddepladser i hovedloungen og spisestuen skaber en luksuriøst varm og indbydende atmosfære.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Sabyinyo

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål