WeTu Analytics

Wilderness Sabyinyo

Cottages

(6 rooms)

Sabyinyo har seks charmerende hytter med rwandesiske terracotta flisetag. Samtlige værelser har rummeligt opholdsområde, pejs og ekstra rummeligt badeværelse. Rumvarmere ved sengene supplere log brand, for at skabe et oase af varme. Udendørs, en rummelig veranda inviterer dig til at slappe af og nyde fuglefyldte haver.

Show More
Show Less

Family Cottage (Unit)

(1 room)

Sabyinyo har et rummeligt familiehus med de samme traditionelle rwandesiske terracotta-flisetag.

Sommerhuset tilbyder to separate soveværelser, hver med sine egne en-suite faciliteter. Familier kan nyde morgenmaden udendørs på den fælles veranda, og hygge sig om aftenen omkring den indbydende pejs i det store opholdsområde.

Bemærk venligst, at familiens hytte er mere velegnet til større børn, da de 2 individuelle soveværelser ikke er indbyrdes forbundne. For familier med yngre børn anbefaler vi, at en forælder sover med det yngre barn/børn.

Show More
Show Less

Suites

(2 rooms)

Sabyinyo tilbyder to ekstra rummelige luksussuiter. Hver har et ekspansivt opholdsområde, to verandaer med imponerende udsigt og en-suite badeværelse (bruser og badekar). Der tændes pejs hver aften, og rumvarmere ved siden af den store king-size himmelseng tilføjer varme og atmosfære. Suiterne er perfekte til par og bryllupsrejse.

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at oprette 2 separate enkeltsenge.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Sabyinyo

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål