WeTu Analytics

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

Giraffe’s Nest

Der er ingen bedre udsigt over bushen end et fugleøje et, og det er præcis, hvad Giraffes Nest tilbyder. Her tilbringer du natten i luksuriøs komfort, men på ét med vildmarken, højt i en højde af et mesterligt udformet træhus med udsigt over Xanatsi Dam.

Giraffes Nest tilbyder al den komfort og forkælelse i Geiger's Camp, med overdådige senge og hyggelige stole på udsigtdækket samt et øko-badeværelse, så der er ingen grund til at klatre ned fra din platform over bushen. For at føle sig virkelig sømløs med naturen, kan du lade den forreste del af taget åbne for at stirre på stjernernes baldakin fra din seng, mens du lytter til hyænernes, løvens og natkrukken. Hvis der kommer regn, dækker du simpelthen op med det indtrækbare lærred tag.

Hvis Giraffes Nest er dit valg for natten, vil du blive eskorteret til dæmningen kort før solnedgang, med vores guide beskriver aftenen forude, før du forlader dig alene for at nyde roen og privatlivets fred i denne inspirerede tilføjelse til Motswari porteføljen indtil næste morgen. Drinks og en god middag er inkludert.

Show More
Show Less

Wildlife and Safari's

The Big Five (næsehorn, elefant, løve, leopard og bøffel) er rigelige i denne del af Timbavati Nature Reserve, og selvom dit ophold er kort, er du sikker på at støde på alle disse fantastiske dyr under dit spil drev fra Geiger's Camp. Ikke at glemme de andre sletter spil og de mindre skabninger, der bidrager til denne omfattende og gamle naturlige økosystem... de er lige så fascinerende. Vores guider er beboere i området, så sammen med deres omfattende videnskabelige viden har de et intimt og lidenskabeligt bånd med bushveld og dens beboere. Chad Cocking, for en, voksede op her som dreng, og efter eksamen med en grad i miljøledelse, er vendt tilbage til det sted, han elsker at være hovedguide.

Den bedste måde at opleve bushen på er at sætte farten ned og nøje observere dine omgivelser over tid, så spildrevene er tre og en halv time lange i åbne Land Rovers ved solopgang og solnedgang, hvilket sikrer, at du bliver behandlet med de smukkeste scener af natur og dyreliv, som Timbavati har at tilbyde. Solnedgange i Afrika siges at være som ingen andre steder på jorden, så solnedgangskampen kører, som lettes ind om aftenen, er et must, ikke mindst fordi et stort udvalg af natlige dyreliv tager scenen, herunder hyæne, honning-grævling, civet, bushbabyer og ugler. Birdwatchers vil i mellemtiden finde et stort udvalg af bevingede, der kan krydses af, da der er over 350 fuglearter, der skal spottes året rundt.

For en endnu mere intim interaktion

Show More
Show Less

Enquiry Form

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål