WeTu Analytics

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

Privatliv, elegance med et strejf af rustik charme og en fantastisk følelse af ro - det er hvad gæsterne kan se frem til på Geiger's Camp. Et overdådigt afrikansk eventyr er i vente, i Timbavati og Umbabat Private Nature Reserve. Dette skjulested ligger på en højderyg og har panoramaudsigt over Nhlaralumi-floden og Big Five-terrænet.

Geiger's Camp var oprindeligt et traditionelt familiehus og opretholder dermed en hjemlig atmosfære ud over sin luksus. Vægge er dekoreret med fantastiske kunstværker, malet af ejeren, Marion Geiger-Orengo, brining pragt udendørs inde.

Geiger's Camp er et eksklusivt skjulested bygget af sten og sten og består af fire private værelser, hver med sin egen private dæk med udsigt over bushen. Denne lejr er velegnet til familier eller små grupper på op til seks personer, der rejser sammen. Hvert værelse er unikt og smagfuldt indrettet af ejeren Marion Geiger-Orengo sammen med Cape Towns indretningsarkitekt, David Strauss, der samler en eklektisk blanding af møbler og indretning. Lejrens hoveddæk har en privat oval infinity-pool med uafbrudt udsigt over bushen, men gæsterne kan også benytte hovedlejrens faciliteter, kun 2 km væk.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål