WeTu Analytics

Wilderness Qorokwe

Standard Twin/Double Tent(s)

(8 rooms)

En luksuriøs og moderne lejr i spektakulære omgivelser, Wilderness Qorokwe tilbyder otte telte med to senge, plus en rummelig familieenhed med sin egen private dyb pool. Hævet pyntede forbinder gæstetelt med hovedområdet, samtidig med at man omhyggeligt opretholder dyrelivsovergange. Med mere end en kilometer (over en halv mil) gangbroer kan gæsterne nyde sunde og naturskønne øvelser i lejren.

Designinspirationen til lejren kommer fra dens naturlige omgivelser i dette ekstraordinære Botswana-landskab. Resultatet er en rig blanding af naturlige materialer og farver overalt. Bleget tømmer, mørkere pletter og accenter af rust og brændt orange bruges overalt. De materialer, der er valgt til at bygge lejren, inkluderer stålrammer med udfyldningspaneler til isolering mod varme og kulde, samt lærred og trædæk. Detaljerede tømmerlofter perforeret med lys, efterligner oplevelsen af at være under træerne ved siden af lagunen, skaber en visuel union med sine smukke omgivelser.

Show More
Show Less

Family Accommodation

(1 room)

Qorokwe har et meget rummeligt familietelt med egen dyb pool og udendørs terrasse med skyggefulde liggestole samt fælles indendørs opholdsstue, spiseplads og pejs. Det største soveværelse har indendørs bad.

Organiske former og stoflig kontrast - fra træ til stål og lærred - tilføjer varme og komfort med diskret luksus.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Qorokwe

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål