WeTu Analytics

Qorokwe Camp

Standard Twin/Double Tent(s)

(8 rooms)

En luksuriøs, moderne øko-chic lejr i spektakulære omgivelser, Qorokwe tilbyder otte telte med to senge, plus en meget rummelig familieenhed med sin egen private dyb pool. Forhøjede gangbroer forbinder gæstetelt igennem til hovedområdet, samtidig med at man omhyggeligt opretholder krydsninger af vilde dyr. Med mere end en kilometer (over en halv mil) terrassebord kan gæsterne nyde nogle sunde og naturskønne øvelser langs strækningen.

Ifølge hovedarkitekt, Joy Brasler, og indretningsarkitekt, Michelle Throssell, designinspirationen til Qorokwe kom fra de naturlige omgivelser i Botswana-landskabet, hvilket resulterer i en rig blanding af bleget tømmer, mørkere pletter og accenter af rust og brændt orange. De materialer, der er valgt til at bygge lejren, inkluderer stålrammer med udfyldningspaneler til isolering mod varme og kulde, samt lærred og trædæk. Med detaljerede tømmerlofter perforeret med lys for at efterligne oplevelsen af at være under træerne ved siden af lagunen, så hele lejrens oplevelse smelter sammen med sine smukke naturlige omgivelser.

Show More
Show Less

Family Accommodation

(1 room)

Qorokwe har otte dobbelt-sengs telte, plus en meget rummelig familieenhed bestående af egen privat pool og udendørs terrasse med skyggefulde liggestole; fælles indendørs opholdsstue, spiseplads og pejs - mens det største soveværelse har et indendørs bad.

Ved at introducere en kombination af organiske former og stoflig mangfoldighed fra live-kantet træ til stål og lærred, er der skabt et varmt, omsluttende rum, der giver komfort og luksus på en underspillet måde.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Qorokwe Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål