WeTu Analytics

Qorokwe Camp

Sted: Den eksklusive Qorokwe koncession omfatter over 26 000 hektar (over 64 00 hektar) i et varieret habitatområde i den sydøstlige Okavango, der grænser op til den berømte Moremi Game Reserve. Navnet Qorokwe betyder „det sted, hvor bøflen brød gennem busken i vandet“ fremkalder det højdensitets-spilområde, hvor denne lejr ligger. Det skylder sin produktivitet til en blanding af habitattyper, der ligger mellem de vestlige og østlige grænser: henholdsvis Santantadibe og Gomoti kanaler.

Overnatning: Qorokwe Camp kombinerer en moderne stil med en klassisk buskfornemmelse. Dens ni elegante teltede suiter (herunder en meget rummelig familie enhed med en privat dyb pool) er godt skyggefulde og fange den fremherskende brise. Hele lejren, herunder det storslåede hovedområde, har udsigt over en lagune og dens infinity-pool er et omdrejningspunkt for den ekspansive udsigt.

Formål: Ud over Qorokwes engagement i et let CO2-fodaftryk, herunder 100% solenergi, spiller denne lejr en vigtig rolle i styrkelsen af lokalsamfundene gennem jobskabelse og andre indkomstskabende muligheder. Qorokwe fremmer genopretningen af et område, der tidligere blev brugt til jagt, og viser betydningen af økoturisme i mere perifere koncessioner.

Unikke salgssteder

En blanding af luksus øko-chic i en smuk Okavango Delta indstilling
Gode koncentrationer af større rovdyr — løve, leopard, plettet hyaena, gepard og vild hund
Elefant besætninger er regelmæssige funktioner i denne klassiske Okavango Delta indstilling

Show More
Show Less

Enquiry Form

Qorokwe Camp

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål