WeTu Analytics

Wilderness Qorokwe

Sted: Det eksklusive Qorokwe Private Wilderness Area omfatter over 26 180 hektar (over 64 692-acres) i et mangfoldigt habitatområde i det sydøstlige Okavango, der grænser op til den berømte Moremi Game Reserve. Navnet Qorokwe betyder"det sted, hvor bøflen brød gennem bushen i vandet“, hvilket fremkalder det spilområde med høj densitet, hvor denne lejr ligger. Det skylder sin produktivitet til en blanding af habitattyper, der ligger mellem dens vestlige og østlige grænser: henholdsvis Santantadibe- og Gomoti-kanalerne.

Dyreliv: Qorokwe Private Wilderness Area består af forskellige biomer, fra spredt akacieskov med besætninger af giraf, zebra og forskellige sletter spil - til uberørte oversvømmelsessletter, der er hjemsted for nysgerrige røde lechwe, og mudderindkapslede bøffeltyre; hvorfra navnet Qorokwe er afledt:“ Det sted, hvor bøfflen brød gennem busken i vandet“. Udover den bosiddende løvestolthed, elefanter er et træk ved denne klassiske Okavango Delta-indstilling.

Indkvartering: Wilderness Qorokwe kombinerer en overbevisende moderne stil med en klassisk Okavango Delta-indstilling. Dens ni elegante telte (herunder en meget rummelig familieenhed med en privat dyb pool) inviterer gæsterne til at bevæge sig let fra det smarte interiør til det naturlige luftige ydre. Hele lejren, inklusive det storslåede hovedområde, er godt skyggefulde og fanger den fremherskende brise, mens du har udsigt over en indbegrebet Delta-lagune. Forhøjede gangbroer tilbyder gæsterne spektakulære udsigtspunkter i den omkringliggende ørken, mens dyrelivet stadig er i stand til at bevæge sig frit gennem lejren. Derudover, dens infinity-pool er et omdrejningspunkt for den ekspansive udsigt.

Formål: Ud over Wilderness Qorokwes engagement i et let CO2-fodaftryk, inklusive 100% solgenereret strøm, spiller denne lejr en vigtig rolle i styrkelsen af lokalsamfund gennem jobskabelse og andre indkomstskabende muligheder. Gennem sin samfundsmæssige koncessionslejekontrakt, Wilderness Qorokwes personale er stort set ansat inden for samfundet.

Unikke salgsargumenter

En blanding af luksus øko-chic i en smuk klassisk Okavango Delta indstilling
Grænser op til det berømte Moremi Game Reserve, det eksklusive Qorokwe Private Wilderness Area er et spilområde med høj densitet
Wilderness Qorokwes produktivitet skyldes en blanding af habitattyper, der ligger mellem dens vestlige og østlige grænser: henholdsvis Santantadibe- og Gomoti-kanalerne - en rovdyrborg, især kendt for løver, geparder, leoparder, og plettet hyaena, vilde hunde huler ofte i området, med elefant besætninger en regelmæssig funktion
En landbaseret lejr med to permanente floder, Wilderness Qorokwe tilbyder en række aktiviteter året rundt

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Qorokwe

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål