WeTu Analytics

Wilderness Qorokwe

Højdepunkter

Qorokwe grænser op til den berømte Moremi Game Reserve, kendt for sit produktive dyreliv; dets produktive dyreobservationer skyldes dens blanding af habitattyper, der ligger mellem dets vestlige og østlige grænser: henholdsvis Santantadibe- og Gomoti-kanalerne.
Spektakulært placeret landbaseret lejr fodret med to permanente floder inviterer året rundt safari eventyr.
En rovdyrborg, forventer spændende møder med løver, geparder, leoparder og andre ikoniske dyr.

Bestemmelsessted: Wilderness Qorokwe er en af Botswanas største destinationer for dyrelivsvisning. Det eksklusive område dækker over 26.180 hektar (over 64.692-acres) og grænser op til Moremi Game Reserve, et område med rig mangfoldighed. Navnet Qorokwe betyder 'det sted, hvor bøflen brød gennem bushen i vandet'. Et passende navn på en lejr beliggende mellem to permanente floder, Santantadibe- og Gomoti-kanalerne, frekventeres af imponerende flokke bøffel.

Erfaring: Utæmmet og uindhegnet, gæster kan vælge mellem et vidunderligt udvalg af aktiviteter. Fra rolige mokoro-forlystelser på traditionelle dugout-kanoer, der udforsker kanalerne, ser elefanter drikke i det fjerne, til uforglemmelige vandreture i naturen med vores kyndige og lidenskabelige dyrelivsguider. Surpise-og-glæde øjeblikke tilbydes også, såsom vores signatur picnic i bushen, og Champagne sundowner stopper på en sejlsafari.

Om natten kan gæsterne skærpe deres sanser på adrenalin-pumpende spildrev, sporing af rovdyr-bytte handling. Del derefter en fest med kulinariske lækkerier og historier omkring en knitrende ild.

Formål: Lejren spiller en vigtig rolle i styrkelsen af lokalsamfundene gennem jobskabelse og andre indkomstskabende muligheder. Med sin samfundsejede koncessionslejekontrakt, Qorokwes personale er stort set ansat inden for samfundet. Lejren kører på 100% solgenereret strøm.

Dyreliv: Det, der gør Qorokwe så speciel, er rigdommen i dets forskellige biomer. Fra spredte akacieskove - hjem til flokke af giraf, zebra og forskellige slettespil - til uberørte flodsletter, hvor nysgerrig rød lechwe, og mudderindkapslede bøffeltyre ses ofte i de lave flodkanaler. Elefantbesætninger er regelmæssige besøgende i denne klassiske Okavango Delta-indstilling, ligesom ikoniske afrikanske rovdyr: løver, geparder, leoparder, plettet hyæne og vilde hunde.

Wilderness Qorokwe: Lejren er en overbevisende og slående kontrast af øko-chic styling inden for en klassisk Okavango Delta-indstilling. Dens ni elegante telte (herunder en meget rummelig familieenhed med en privat dyb pool) inviterer gæsterne til at flytte let fra dets moderne interiør til det naturlige, luftige udendørsbrug.

Det rummelige og elegante hovedområde og telte har udsigt over en karakteristisk Delta-lagune, og er godt skyggefulde og positioneret til at fange den fremherskende brise. Forhøjede gangbroer tilbyder gæsterne en spektakulær udsigt over ørkenen og dyrelivet, som kan ses bevæge sig frit gennem lejren. Et omdrejningspunkt for lejren er infinity-poolen, som er det perfekte sted at nyde en forfriskende dukkert, mens du nyder udsigten.

Show More
Show Less

Enquiry Form

Wilderness Qorokwe

*Obligatoriske felter

Fornavn *
Efternavn *
Email Adresse *
Telefon Nummer *
Nationalitet
By
Cirka Afrejse
Antal dage
Kommentarer og Spørgsmål