WeTu Analytics

Saruni Eagle View

7:20

20 Anys de Partenariat Sostenible a Masai Mara

Des que es va establir Basecamp el 1998, la nostra visió sempre ha estat ser un aparador del turisme responsable, emprenent i donant suport als desenvolupaments de destinacions sostenibles i a les millors pràctiques en turisme responsable per deixar una empremta positiva.
0:42

Camps de l'Explorador

Situat en els llocs més pintorescs de Masai Mara i Mara Naboisho Conservancy, amb vistes sorprenents, els campaments privats i còmodes de Basecamp apropen als hostes a la natura, creant aventures de safari memorables.
0:42

Basecamp- Safari a Mara Naboisho Conservancy

Mara Naboisho Conservancy consta de 50.000 hectàrees de territori de fauna verge i paisatges espectaculars que voreja la Reserva Nacional de Masai Mara. Malgrat el seu poc temps en funcionament, Naboisho s'ha convertit en reconegut per la seva abundant biodiversitat i la seva impressionant bellesa. Un lloc perfecte per gaudir d'aventures exclusives de safari.
0:43

Basecamp Explorer Caminar Safari

Viu la màgia de l'arbust africà a peu amb Basecamp Explorer, on no només podràs veure els magnífics paisatges i la fauna d'Àfrica, sinó que també podràs escoltar, olorar, sentir, tastar i sentir íntimament el que van experimentar els nostres primers avantpassats i exploradors posteriors viatjant a peu.
1:09

Basecamp Explorer - La història global

Una història global- Del bressol de la humanitat a l'última frontera - En combinació, aquestes dues destinacions ens expliquen una història sobre l'impacte global de l'home, a més de mostrar-nos la bellesa del planeta Terra.

Formulari de consulta

Saruni Eagle View

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes