WeTu Analytics

Eagle View

7:20

20 års bærekraftig partnerskap i Masai Mara

Siden Basecamp ble etablert i 1998 har vår visjon alltid vært å være et utstillingsvindu for ansvarlig turisme, ved å gjennomføre og støtte bærekraftig utvikling av reisemål og beste praksis i ansvarlig turisme for å etterlate et positivt fotavtrykk.
0:42

Basecamp Explorer-leirer

Ligger på de mest naturskjønne stedene i Masai Mara og Mara Naboisho Conservancy, med forbløffende utsikt, bringer Basecamps komfortable og private leirer gjester nær naturen, og skaper minneverdige safariopplevelser.
0:42

Basecamp Utforsker - Safari i Mara Naboisho Konservancy

Mara Naboisho Conservancy består av 50 000 hektar uberørt dyreliv territorium og spektakulær natur som grenser til Masai Mara National Reserve. Til tross for sin korte tid i drift, har Naboisho blitt kjent for sitt rike biologiske mangfold og fantastiske skjønnhet. Et perfekt sted å nyte eksklusive safari eventyr.
0:43

Basecamp Explorer gå safari

Opplev magien i den afrikanske bushen til fots med Basecamp Explorer der du ikke bare får se Afrikas storslåtte landskap og dyreliv, men du vil også få høre, lukte, føle, smake og intimt fornemme hva våre tidligste forfedre og senere oppdagelsesreisende opplevde reiser til fots.
1:09

Basecamp Explorer - Den globale historien

En global historie - Fra menneskehetens vugge til siste grense - I kombinasjon forteller disse to destinasjonene oss en historie om menneskets globale påvirkning, så vel som å vise oss skjønnheten i Planet Jorden.

Spørreskjema

Eagle View

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål