WeTu Analytics

Saruni Eagle View

7:20

20 års hållbart partnerskap i Masai Mara

Sedan Basecamp grundades 1998 har vår vision alltid varit att vara en föreställning för ansvarsfull turism genom att stödja hållbar utveckling av destinationer och bästa praxis inom ansvarsfull turism för att lämna ett positivt avtryck.
0:42

Basecamp Utforskarläger

Basecamps bekväma och privata läger ligger på de mest natursköna platserna i Masai Mara och Mara Naboisho Conservancy, med häpnadsväckande vyer.
0:42

Basecamp Explorer- Safari i Mara Naboisho Conservancy

Mara Naboisho Conservancy består av 50 000 hektar orörda djurliv territorium och spektakulära landskap som gränsar till Masai Mara National Reserve. Trots sin korta tid i drift har Naboisho blivit känt för sin rika biologiska mångfald och fantastiska skönhet. En perfekt plats att njuta av exklusiva safariäventyr.
0:43

Basecamp Explorer Walking Safari

Upplev den afrikanska buskens magi till fots med Basecamp Explorer där du inte bara får se Afrikas magnifika landskap och djurliv utan du får också höra, lukta, känna, smaka och intimt känna vad våra tidigaste förfäder och senare upptäcktsresande upplevde till fots.
1:09

Basecamp Explorer - Den globala berättelsen

En global berättelse - Från mänsklighetens vagga till den sista gränsen - I kombination berättar dessa två destinationer för oss en historia om människans globala påverkan och visar oss skönheten i planeten Jorden.

Förfrågningarformulär

Saruni Eagle View

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor