WeTu Analytics

Saruni Eagle View

7:20

20 jaar duurzaam partnerschap in Masai Mara

Sinds Basecamp werd opgericht in 1998, is onze visie altijd geweest om een showcase te zijn voor verantwoord toerisme, door duurzame bestemmingsontwikkelingen en beste praktijken op het gebied van verantwoord toerisme te ondernemen en te ondersteunen om een positieve voetafdruk te laten.
0:42

Basecamp Explorer-kampen

Gelegen op de meest schilderachtige locaties in Masai Mara en Mara Naboisho Conservancy, met verbazingwekkend uitzicht, brengen de comfortabele en privé kampen van Basecamp gasten dicht bij de natuur en creëren onvergetelijke safari avonturen.
0:42

mara Naboisho Conservancy

Mara Naboisho Conservancy bestaat uit 50.000 hectare ongerepte natuur gebied en spectaculaire landschappen grenzend aan het Masai Mara National Reserve. Ondanks de korte tijd in gebruik, is Naboisho bekend geworden om zijn overvloedige biodiversiteit en adembenemende schoonheid. Een perfecte plek om te genieten van exclusieve safari avonturen.
0:43

Basecamp Explorer Walking Safari

Ervaar de magie van de Afrikaanse bush te voet met Basecamp Explorer, waar je niet alleen de prachtige landschappen en wilde dieren van Afrika kunt zien, maar je zult ook horen, ruiken, voelen, proeven en intiem voelen wat onze vroegste voorouders en latere ontdekkingsreizigers te voet hebben ervaren.
1:09

Basecamp Explorer - Het wereldwijde verhaal

Een wereldwijd verhaal - Van de wieg van de mensheid tot de laatste grens - In combinatie vertellen deze twee bestemmingen ons een verhaal over de wereldwijde impact van de mens en laten we ons de schoonheid van de planeet Aarde zien.

Navraagformulier

Saruni Eagle View

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen