WeTu Analytics

Hoanib Skeleton Coast Camp

1:29

El riu Hoanib - sang salvavides de la Kaokoveld

En el primer d'una sèrie de vídeos evocadors, ens agradaria compartir només alguns dels increïbles albiraments de fauna salvatge i esplèndours escènics d'aquesta zona salvatge emocionant.
1:47

La Costa Esquelet

La remota i desolada Costa Esquelet i les seves interminables sorres semblen estar sense vida, però la vida hi ha, des de gemsbok resistent als segells de pell de Cap en els seus milers navegant per les aigües riques en nutrients de l'Atlàntic. Les solitàries restes de naufragis evoquen la història humana d'aquesta costa espectacular.
1:20

Oases del desert - Joies secretes del Namib

Una de les maneres en què la vida és capaç de sobreviure en aquesta terra gairebé sense aigua és el cabal subterrani del riu Hoanib que es filtra per les dunes per crear un inesperat raig de blau i verd enmig de les sorres daurades. Els clients de Hoanib Skeleton Coast tindran accés exclusiu a Klein Oase i Auses Springs per veure aquests imants per a la vida silvestre.
1:52

Fauna de Hoanib i la Costa Esquelet

Ja sigui a l'interior al llarg dels llits dels rius secs, o a la costa desolada de la Costa Esquelet, la fauna gran i petita s'ha adaptat magníficament als voltants. L'elefant i la girafa adaptats al desert aprofiten els pocs arbres, mentre que gemsbok són els consumats supervivents del desert.
1:24

Costa Esquelet de Hoanib

Hoanib Skeleton Coast Camp és un oasi de luxe inesperat en un paisatge surrealista sorprenent. Meravellant-se amb l'èxit dels depredadors aquí, donada la tranquil·litat de la seva presa, els veureu tots: girafa, oryx i springbok; també elefant ponderós tranquil·lament, i especialistes com la hiaena marró, fins i tot els poderosos reis mateixos, els lleons deserts adaptats a Namíbia. Des de la costa de la boira de la badia de Möwe s'arrossega suaument cap a l'interior sobre la terra, i és la clau per a la supervivència de tota la vida en aquest desert més antic del món.

Formulari de consulta

Hoanib Skeleton Coast Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes