WeTu Analytics

Hoanib Skeleton Coast Camp

1:29

Hoanib-elven - livsnerven av Kaokoveld

I det første i en serie stemningsfulle videoer, vil vi gjerne dele noen av de fantastiske dyreliv observasjoner og naturskjønne prakt i dette spennende villmarksområdet.
1:47

Skelettkysten

Den avsidesliggende og øde Skeleton Coast og dens endeløse sand ser ut til å være livløs, men likevel livet der er, fra hardfør gemsbok til Cape pelssel i tusenvis av surfer på det næringsrike vannet i Atlanterhavet. De ensomme restene av skipsvrak fremkaller menneskets historie i denne spektakulært, flotte kystlinjen.
1:20

Desert Oaser - Hemmelige juveler av Namib

En av måtene livet er i stand til å overleve i dette nesten vannløse landet er den underjordiske strømmen av Hoanib-elven som filtrerer gjennom sanddynene for å skape et uventet sprut av blått og grønt midt i den gylne sanden. Som gjest på Hoanib Skeleton Coast får du eksklusiv tilgang til Klein Oase og Auses Springs for å se disse dyreliv på magneter.
1:52

Dyreliv av hoanib og Skelettkysten

Enten innlandet langs de tørre elveleiene, eller på den øde kysten av Skeleton Coast, har dyrelivet stort og lite tilpasset omgivelsene. Desert-tilpasset elefant og giraff dra nytte av de få trærne, mens Gemsbok er fullbyrdet ørken overlevende.
1:24

Hoanib Skeleton Coast

Hoanib Skeleton Coast Camp er en oase av uventet luksus i et surreally forbløffende landskap. Du vil se dem alle: sjiraff, oryx og springbok; også stille, overveldende elefant, og spesialister som brun hyaena — selv de mektige kongene selv, Namibias ugjennomtrengelige ørkentilpassede løver. Fra kysten ved Möwe Bay kryper tåke sakte inn i landet over jorden, og er nøkkelen til å overleve for alt liv i denne eldste ørkenen i verden.

Spørreskjema

Hoanib Skeleton Coast Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål