WeTu Analytics

Hoanib Skeleton Coast Camp

1:29

De Hoanib Rivier - levensbloed van het Kaokoveld

In de eerste in een reeks van suggestieve video's, willen we graag enkele van de geweldige wildlife waarnemingen en schilderachtige pracht van deze spannende wildernis delen.
1:47

De Skeleton Kust

De afgelegen en desolate Skeleton Coast en zijn eindeloze zand lijken levenloos te zijn, maar het leven is er, van winterharde gemsbok tot kaapse pelszeehonden in hun duizenden surfen op de voedingsrijke wateren van de Atlantische Oceaan. De eenzame overblijfselen van scheepswrakken roepen de menselijke geschiedenis op van deze spectaculair grimmige kustlijn.
1:20

Desert Oases - Geheime Juwelen van de Namib

Een van de manieren waarop het leven in dit bijna waterloze land kan overleven, is de ondergrondse stroom van de Hoanib rivier die door de duinen filtert om een onverwachte plons van blauw en groen te creëren temidden van het gouden zand. Gasten van Hoanib Skeleton Coast hebben exclusieve toegang tot Klein Oase en Auses Springs om deze magneten voor dieren in het wild te bekijken.
1:52

Wildlife van Hoanib en de Skeleton Coast

Of het nu landinwaarts langs de droge rivierbedding, of aan de verlaten kustlijn van de Skeleton Coast, wilde dieren groot en klein zich uitstekend aangepast aan de omgeving. Desert-aangepaste olifant en giraffe profiteren van de weinige bomen, terwijl gemsbok zijn de volmaakte woestijn overlevenden.
1:24

Hoanib skelet kust

Hoanib Skeleton Coast Camp is een oase van onverwachte luxe in een surwerkelijk verbazingwekkend landschap. Verwonderd over het succes van de roofdieren hier — gezien het gebrek aan voedsel voor hun prooi — zie je ze allemaal: giraffe, oryx en springbok; ook stilletjes zware olifant, en specialisten zoals bruine hyaena — zelfs de machtige koningen zelf, de verwoeste woestijnleeuwen van Namibië. Vanaf de kust bij Möwe Bay mist zacht kruipt landinwaarts over de aarde, en is de sleutel om te overleven voor al het leven in deze oudste woestijn ter wereld.

Navraagformulier

Hoanib Skeleton Coast Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen