WeTu Analytics

Hoanib Skeleton Coast Camp

1:29

Hoanib River - livsnerv av Kaokoveld

I det första i en serie av stämningsfulla videor vill vi dela med oss av de fantastiska vilda observationer och natursköna prakt i detta spännande vildmarksområde.
1:47

Skeleton kusten

Den avlägsna och ödsliga Skeleton Coast och dess ändlösa sand verkar vara livlös, men livet finns där, från härdiga gemsbok till Cape pälssälar i tusentals surfar på Atlantens näringsrika vatten. De ensamma resterna av skeppsvrak framkallar den mänskliga historien om denna spektakulärt starka kustlinje.
1:20

Ökenoaser - Hemliga juveler av Namib

Ett av de sätt på vilket livet kan överleva i detta nästan vattenlösa land är det underjordiska flödet av Hoanib River som filtrerar genom sanddynerna för att skapa ett oväntat stänk av blått och grönt bland de gyllene sanden. Gästerna på Hoanib Skeleton Coast har exklusiv tillgång till Klein Oase och Auses Springs för att se dessa magneter för vilda djur.
1:52

Vilddjur i Hoanib och Skeleton Coast

Vare sig inåt landet längs de torra flodbäddarna, eller på Skeleton Coast, djurlivet stora och små har anpassat sig utmärkt till omgivningarna. Desert-anpassade elefant och giraff dra nytta av de få träd, medan gemsbok är de fulländade ökenöverlevande.
1:24

Hoanib skelett kusten

Hoanib Skeleton Coast Camp är en oas av oväntad lyx i ett surrealistiskt häpnadsväckande landskap. Förundras över rovdjurens framgångar här — med tanke på den bristfälliga näringen för sitt byte — kommer du att se dem alla: giraff, oryx och springbok; även tyst betungande elefant och specialister som brun hyaena — även de mäktiga kungarna själva, Namibias oförstörda ökenanpassade lejon. Från kusten vid Möwe Bay smyger dimma mjukt inåt landet över jorden, och är nyckeln till överlevnad för allt liv i denna äldsta öken i världen.

Förfrågningarformulär

Hoanib Skeleton Coast Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor