WeTu Analytics

Around The Basin Bike Tours

1:02

Al voltant de la conca Tours en bicicleta, Queenstown NZ

Vine a explorar el Queenstown Trail amb nosaltres
1:38

Bicicleta Els Cellers Dia Complet

Aquest tour autoguiat de dia complet comença amb un trasllat escènic des del centre de Queenstown fins a l'històric poble miner d'or d'Arrowtown. Un cop muntat a la teva bicicleta de muntanya tindràs un ampli briefing, que cobreix la navegació per camins, la seguretat en bicicleta i el més important; informació del celler. Després d'això, podeu optar per gaudir d'un dels molts cafès fantàstics i explorar Arrowtown o simplement entrar directament al vostre passeig escènic al llarg de la bella ruta del riu Arrow. El camí del riu Fletxa us portarà aigües avall fins al riu Kawarau i cap endavant fins al pont penjant de Kawarau, llar del famós salt de Bungy. Des de Bungy en bicicleta al seu temps lliure al llarg de la pista del riu Gibbston utilitzant el nostre mapa informatiu celler amb ofertes exclusives per visitar com molts dels 8+ cellers vinculats al llarg d'aquest itinerari de 8 km de fàcil equitació. Gaudeix d'un dinar relaxat en ruta o pícnic en un dels nombrosos cellers. Us recollirem de Gibbston Tavern (o un altre punt preestablert a la vall) per al vostre trasllat de vehicle relaxant de tornada a Queenstown. La distància total de ciclisme és d'aproximadament 21 kms. Opció de mig dia disponible durant els mesos d'estiu (1 d'octubre - 30 d'abril).
5:17

Una introducció a muntar el camí amb nosaltres

Al voltant de la conca utilitza llegendes locals de bicicleta de muntanya per proporcionar consells de ruta en un divertit i informatiu vídeo d'introducció de rutes.
2:20

EL PASSEIG EN BICICLETA MÉS SORPRENENT DEL MÓN!

El Queenstown Trail Tour en bicicleta de dia complet, amb la volta de la conca Bike Tours NZ, ofereix paisatges que bufa la ment, equitació èpica, i l'experiència més increïble de la seva vida! Començant amb una recollida de 9 am del seu allotjament Queenstown, li lliurarem a Queenstown Bay, aquí se li donen instruccions exhaustives, un mapa i consells de ruta abans de començar en el seu viatge seguint la riba del llac Wakatipu a la Marina de Frankton, després d'una parada de te al matí a l'històric Boatshed Cafe que El condueixi al cor de la conca de Wakatipu per muntar més pintoresc. Pausa per a un dinar de pícnic a la històrica Arrowtown, després va sortir en bicicleta al llarg dels bells rius Fletxa i Kawarau fins al pont penjant històric de Kawarau - llar del famós Kawarau Bungy. Acabeu amb un curt recorregut per la vall de Gibbston i gaudiu d'un relaxant tast de vins i una visita amb formatge. Seure i relaxar-se mentre el conduïm de tornada al seu allotjament Queenstown.
1:52

Al voltant de la conca, Queenstown NZ - Fletxa River Trail Tour en bicicleta de mig dia

La vostra aventura de quatre hores recolzada en bicicleta de Queenstown Trails comença a les 9am o 1pm amb un trasllat escènic des del vostre allotjament Queenstown fins a l'històric poble miner d'or d'Arrowtown fins a l'inici de la ruta del riu Arrow. Aquí començareu el vostre passeig per la bella gola del riu Arrow fins que es troba amb la confluència del riu Kawarau, unint-se a la ruta dels miners originals que creua el famós pont penjant de Kawarau, llar de l'original Kawarau Bungy. Al final del vostre viatge en bicicleta, se us traslladarà a un celler Gibbston per a un relaxant tast de vins i una visita de formatge abans de ser lliurat a Queenstown.

Formulari de consulta

Around The Basin Bike Tours

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes