WeTu Analytics

Chacma Bush Camp

0:48

Chacma Bush Camp

Chacma Bush Camp ofereix la perfecta experiència de cinc safari en 8000 hectàrees de paisatges ondulants esquitxats d'afloraments rocosos. Aquest campament familiar a la reserva de caça de Maseke Balule, té capacitat per a un total de 10 persones, i per tant ofereix una autèntica i íntima experiència de safari. Les coves profundes de la travessa i el riu Olifants que recorren la regió proporcionen el paisatge divers perfecte per a les unitats de joc.
0:53

Chacma Bush Camp Allotjament

Al Chacma Bush Camp hi ha 3 xalets construïts a partir d'una barreja de pedra i roques naturals. Cadascuna de les habitacions és similar en la seva decoració, comoditats i acabats, però difereix lleugerament en la seva distribució i vistes. Totes les habitacions disposen d'aire condicionat, molt espai per a armaris i bany privat amb dutxa.
0:38

Chacma Bush Camp Info

Un petit forat d'aigua està ben situat davant de la piscina i la zona exterior; i és freqüentat per ramats d'elefants.
0:31

Els clients veuen Buffalo davant del Camp

Quan surti del llit, llançar l'ull a través del forat d'aigua davant de la casa de camp. Normalment és bulliciós d'algun tipus d'activitat. És possible que us desperteu el so de les esquitxades d'aigua, trompeta o estampida. Baixeu fins a la zona de la piscina i observeu la processó de fauna.
0:35

Visionat de partits al Chacma Bush Camp

La Reserva de Joc de Maseke ofereix un munt de visualització de jocs i és la llar d'una gran quantitat d'elefants, aus i depredadors. El Camp de Chacma Bush està situat al cor d'aquest paisatge ondulat.
0:46

Sopar Romàntica Privada a Chacma

El koppie darrere del campament és el lloc perfecte per a una sessió secreta i romàntica.

Formulari de consulta

Chacma Bush Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes