WeTu Analytics

Chacma Bush Camp

El Camp de Chacma Bush, envejable situat al cor de la reserva de caça de Maseke Balule menys coneguda al Greater Kruger, ofereix la perfecta experiència de cinc safari en 8000 hectàrees de paisatges ondulants esquitxats d'afloraments rocosos. Aquest campament familiar té capacitat per a un total de 10 persones i, per tant, ofereix una autèntica i íntima experiència de safari a prop del riu Olifants. Les coves profundes de la travessa amb taques de mica fan que una geologia única i les unitats de joc recorrin aquests paisatges diversos.

El perímetre del campament està abraçat pels boscos de Mopane, que són una gran cartilla per a una gran quantitat de vida silvestre. Els elefants, bushbuck, kudu i les planes del joc són comunament observats en aquests boscos, i es poden veure des de la comoditat de la zona de coberta que envolta la piscina escumosa. Hi ha una zona natural inundada davant del campament que proporciona la vida silvestre amb la reposició molt necessària necessària durant la calor del dia.

Els temps de nit es passen intercanviant històries al voltant de la foguera rugint a la zona de la boma, i els sopars es dediquen a la cuina tradicional al lapa rústic.

Gaudeix de les unitats de joc diàries en aquesta reserva de 8000 hectàrees i es poden organitzar excursions especials, com ara baixadors de sol, esmorzars d'arbust al riu i mirades d'estrelles.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Chacma Bush Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes