WeTu Analytics

Chacma Bush Camp

Klipspringer Chalet

El xalet Klipspringer és el xalet més gran i té una dutxa exterior amb lavabo en suite. Té capacitat per a 4 adults o 2 adults i 4 nens. La configuració del llit comprèn un llit/convertidor King size, sofà llit i 2 lliteres. Aquesta habitació és la primera habitació que veureu en entrar a la propietat. El xalet de planta oberta és ideal per a la família i té una vista sobre la piscina, el desert i la zona principal de la casa de camp al davant.

Mostra més
Mostra menys

The Grysbok Chalet

El xalet Grysbok és al costat de Klipspringer. Aquestes habitacions tenen dos dormitoris separats amb una gran dutxa interior i bany en suite. El dormitori principal és perfecte per a 2 adults, i el dormitori més petit té lliteres ideals per a 2 nens. La vista és del desert, la piscina i la zona principal.

Mostra més
Mostra menys

The Steenbok Chalet

El xalet Steenberg té un ampli bany, dormitori principal que flueix fins a un pati i un petit enclavament que alberga un altre dormitori. Aquest xalet té capacitat per a 3 persones i té una vista directa exquisida sobre el pou d'aigua. S'uneix a la zona principal i no és un xalet independent com Klipspringer i Grysbok.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Chacma Bush Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes