WeTu Analytics

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

Giraffe’s Nest

No hi ha millor visió de l'arbust que un ull d'ocells, i això és exactament el que ofereix el Niu de Girafa. Aquí, passeu la nit amb un confort luxós però alhora amb el desert, alt en una elevació d'una casa d'arbres expertament elaborada amb vistes a la presa de Xanatsi.

El niu de girafa ofereix tot el confort i la indulgència del Camp de Geiger's, amb llits sumptuosos i cadires acollidores a la coberta, així com un bany ecològic, de manera que no cal baixar des de la plataforma per sobre de l'arbust. Per sentir-se veritablement perfecta amb la natura, podeu deixar oberta la secció frontal de la coberta per contemplar el dosser d'estrelles des del vostre llit mentre escolteu les trucades de hiena, lleó i gerro nocturn. Si s'acosta la pluja, només cal cobrir amb el sostre de lona retràctil.

Si el Niu de Girafa és la vostra elecció per a la nit, us acompanyarà a la presa poc abans de la posta de sol, amb el nostre guia detallant la vetllada abans de deixar-vos sol per gaudir de la tranquil·litat i la intimitat d'aquesta inspirada incorporació a la cartera de Motswari fins al matí següent. S'inclouen begudes i un sopar deliciós.

Mostra més
Mostra menys

Wildlife and Safari's

Els Cinc Grans (rinoceront, elefant, lleó, lleopard i búfal) són abundants en aquesta part de la Reserva Natural de Timbavati, i fins i tot si la vostra estada és curta, segur que trobareu tots aquests increïbles animals durant el vostre joc des del Camp de Geiger. Sense oblidar el joc de les altres planes i les criatures més petites que contribueixen a aquest elaborat i antic ecosistema natural... són igual de fascinants. Els nostres guies són residents de la zona, de manera que, juntament amb el seu ampli coneixement científic, tenen un vincle íntim i apassionat amb el bushveld i els seus denizens. Txad Cocking, per un, va créixer aquí de nen, i després de graduar-se amb una llicenciatura en gestió ambiental, ha tornat al lloc que li encanta ser la guia de camp principal.

La millor manera d'experimentar l'arbust és alentir i observar de prop el vostre entorn al llarg del temps, de manera que les unitats de joc tenen tres hores i mitja de durada en Land Rovers oberts, a l'alba i al capvespre, garantint que sigueu tractats amb les escenes més boniques de la natura i la vida silvestre que ofereix el Timbaiati. Es diu que les postes de sol a l'Àfrica són com en cap altre lloc de la terra, de manera que el joc de posta de sol impulsa que faciliten la nit, són imprescindibles, no menys important perquè un gran elenc de fauna nocturna pren l'escenari, incloent hiena, mel-teixó, civet, nadons arbust i mussols. Mentrestant, els observadors d'ocells trobaran una gran varietat d'alades per marcar, ja que hi ha més de 350 espècies d'ocells per ser observades durant tot l'any.

Per a una interacció encara més íntima

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes