WeTu Analytics

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

Privacitat, elegància amb un toc d'encant rústic i una gran tranquil·litat. Això és el que els clients poden esperar al Camp de Geiger's. Una opulenta aventura africana està a la botiga, a la Reserva Natural Privada de Timbadati i Umbabat. Aquest amagatall està situat en una carena i ofereix vista panoràmica sobre el riu Nhlaralumi i el terreny Big Five.

Geiger's Camp va ser originalment una casa familiar tradicional i, per tant, manté un ambient acollidor, més enllà de la seva luxositat. Les parets estan decorades amb impressionants obres d'art, pintades pel propietari, Marion Geiger-Orengo, que brinden l'esplendor de l'aire lliure a l'interior.

Un amagatall exclusiu construït amb roca i pedra, Geiger's Camp consta de quatre habitacions privades, cadascuna amb una coberta privada amb vista sobre l'arbust. Aquest campament és ideal per a famílies o grups reduïts de fins a sis persones que viatgen junts. Cada habitació ha estat d'estil únic i amb bon gust pel propietari, Marion Geiger-Orengo juntament amb el decorador d'interiors de Ciutat del Cap, David Strauss, que reuneix una barreja eclèctica de mobles i decoració. La coberta principal del campament compta amb una piscina privada desbordant ovalada amb vistes ininterrompudes a l'arbust, però els clients també poden fer ús de les instal·lacions del Camp Principal, a només dos quilòmetres de distància.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Geiger’s Camp Motswari Private Game Reserve

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes