WeTu Analytics

Qorokwe Camp

Standard Twin/Double Tent(s)

(8 habitacions)

El Qorokwe ofereix vuit tendes de dues llits, a més d'una unitat familiar molt àmplia amb piscina privada. Passarel·les elevades connecten les tendes de campanya a través de la zona principal, mantenint amb compte les travessies de fauna. Amb més d'un quilòmetre (més de mig quilòmetre) de coberta, els clients poden gaudir d'un exercici saludable i escènic al llarg del tram.

Segons l'arquitecte principal, Joy Brasler, i la dissenyadora d'interiors, Michelle Throssell, la inspiració en el disseny de Qorokwe va sorgir de l'entorn natural del paisatge de Botswana, resultant en una rica barreja de fustes blanquejades, taques més fosques i accents d'òxid i taronja cremada. Els materials escollits per construir el campament inclouen marcs d'acer amb panells d'infill per aïllar contra la calor i el fred, així com cobertes de lona i fusta. Amb sostres detallats de fusta perforats amb llum per imitar l'experiència d'estar sota els arbres al costat de la llacuna, de manera que tota l'experiència del campament es combina amb el seu bell entorn natural.

Mostra més
Mostra menys

Family Accommodation

(1 habitació)

Qorokwe té vuit tendes de campanya doble, a més d'una unitat familiar molt espaiosa que consta de la seva pròpia piscina d'immersió privada i coberta exterior amb gandules ombrejades; un saló interior compartit, menjador i llar de foc, mentre que el dormitori principal té un bany interior.

Introduint una combinació de formes orgàniques i diversitat textural des de la fusta de tall en viu fins a l'acer i la lona, s'ha creat un espai càlid i envoltant que proporciona confort i luxe d'una manera subestimada.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Qorokwe Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes