WeTu Analytics

Qorokwe Camp

Lloc: L'exclusiva Concessió Qorokwe abasta més de 26 000 hectàrees (més de 64 00 hectàrees) en una àrea d'hàbitat diversa del sud-est Okavango, vorejant la reconeguda Reserva de caça Moremi. El nom de Qorokwe significa “el lloc on el búfal va trencar l'arbust a l'aigua” evocant l'àrea de joc d'alta densitat en què es troba aquest campament. Deu la seva productivitat a una barreja de tipus d'hàbitats que es troben entre les seves fronteres occidentals i orientals: els Canals Santantadibe i Gomoti respectivament.

Allotjament: Qorokwe Camp combina un estil contemporani amb un toc clàssic d'arbust. Les seves nou elegants suites de tendes (inclosa una unitat familiar molt espaiosa amb piscina privada) estan ben ombrejades i agafen la brisa predominant. Tot el campament, incloent la magnífica zona principal, té vista sobre una llacuna i la seva piscina infinita és un punt focal per a les àmplies vistes.

Propòsit: A més del compromís de Qorokwe amb una petjada de carboni lleugera, inclosa l'energia 100% generada per energia solar, aquest campament juga un paper important en l'apoderament de les comunitats locals a través de la creació d'ocupació i altres oportunitats generadores d'ingressos. Qorokwe promou la recuperació d'una zona utilitzada anteriorment per a la caça, i demostra la importància de l'ecoturisme en les concessions més perifèriques.

Punts de venda únics

Una barreja de luxe eco-chic en un entorn preciós del Delta de l'Okavango
Bones concentracions de depredadors més grans — lleopard, hiaena tacada, guepard i gos salvatge
Els ramats d'elefants són característiques habituals en aquest clàssic entorn del Delta de l'Okavango

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Qorokwe Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes