WeTu Analytics

Wilderness Sabyinyo

Cottages

(6 rum)

Sabyinyo har sex charmiga stugor med rwandiska terrakotta tegeltak. Alla rum har en rymlig vardagsrumsdel, öppen spis och ett extra rymligt eget badrum. Rymdvärmare vid sängarna kompletterar vedelden, för att skapa en oas av värme. Utomhus, en rymlig veranda inbjuder dig att koppla av och njuta av de fågelfyllda trädgårdarna.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family Cottage (Unit)

(1 rum)

Sabyinyo har en rymlig familjestuga med samma traditionella rwandiska terrakottakeltak.

Stugan erbjuder två separata sovrum, alla med egna badrum. Familjer kan njuta av frukost utomhus på den gemensamma verandan, och mysiga på kvällarna runt den inbjudande eldstaden i den stora sittgrupp.

Observera att familjestugan är lämpligare för äldre barn, eftersom de två enskilda sovrummen inte är sammanlänkade. För familjer med yngre barn rekommenderar vi att en förälder sover med det yngre barnet/barnen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Suites

(2 rum)

Sabyinyo erbjuder två extra rymliga lyxiga sviter. Alla har en expansiv sittgrupp, två verandor med imponerande utsikt och eget badrum (dusch och badkar). Timmerbränder tänds varje natt, och rymdvärmare bredvid den stora king size-himmelssängen ger värme och atmosfär. Sviterna är perfekta för par och smekmånad.

Observera att det inte går att skapa två separata enkelsängar.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness Sabyinyo

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor