WeTu Analytics

Walkersons Hotel & Spa

The Flying Scotsman

Söker du en intim gourmet-country matupplevelse? Den kulinariska resan på The Flying Scotsman introducerar en mängd olika kurser och sorbet i eldstaden intimitet i matsalen. När det gäller inredning kan du förvänta dig skarpa vita sängkläder, överdådiga draperier från golv till tak, höga halmtak och fantastiska konstverk som gör de exponerade tegelväggarna. Gästerna är välkomna att välja en flaska vin från vår samling, innan de frestas av signaturrätter som stekt anka med en svart körsbärssås och regnbåge. Som nämnts är menyn utformad dagligen, med hänsyn till vilka lokala ingredienser som är i säsong. Den harmoniska och romantiska miljön i denna Dullstroom restaurang avrundas med en brusande timmereld på de flesta kvällar.

Inga barn under 12 år bor i denna matsal

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Misty Trout

Med samma erbjudanden som The Flying Scotsman, kan denna mindre matsal antingen rymma små grupper som vill ha en privat matplats. Eller erbjuda familjer med mindre barn upplevelsen av The Flying Scotsman, men med barn (barn i alla åldrar är välkomna i The Misty Trout)

Vissa Mer
Vissa Mindre

The Terrace

The Terrace är en avspänd restaurang med fantastisk utsikt över den lummiga trädgården och den omgivande sluttningen. Hotellet är en av de mest pittoreska restaurangerna i Dullstroom. The Terrace är öppet för frukost kl. 08.00 och erbjuder lättare alternativ från en omfattande à la carte-meny hela dagen. Det är perfekt för familjer som reser med de små, med en läcker barnmeny och massor av öppet utrymme för att underhålla dem medan de väntar på att maten ska förberedas.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Walkersons Hotel & Spa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor