WeTu Analytics

Walkersons Hotel & Spa

Walking Trails

Vår bergsled är nästan helt asfalterad för din säkerhet och bekvämlighet och täcker ett avstånd på ca 1,8 km till toppen av berget. Utsikten är fantastisk och ett antal antiloper arter kan ses i området. Glöm inte solskyddsmedel och vatten!

För en mer stilla promenad, ta en promenad längs den asfalterade gångvägen & underhållna grässtigar som slingrar sig mellan dammarna och längs floden nedanför hotellet.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Fly Fishing

Det finns 14 lagerförda dammar på gården för både nybörjare och erfarna flugfiskare att njuta av. Observera att flodfiske kräver ett extra vildmarkstillstånd och att floden kan vara stängd för fiske vissa tider på året. Observera att endast flugfiske är tillåtet på gården.

Du är välkommen att använda din egen flugfiskeutrustning, alternativt finns flugfiskeutrustning tillgänglig i receptionen på först till kvarn, först serverad basis.

Vi rekommenderar att mörka glasögon bärs mot bländning av vattnet och solblocket appliceras regelbundet även i mulet förhållanden. Det är extremt farligt att fiska under en åskstorm.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Horse Riding

Dullstroom Riding Centre ligger vid stallet, nära Walkersons Spa. Dave & Chrissie är erfarna guider och deras säkrade hästar passar alla nivåer av ryttare. De erbjuder 1 & 2 timmars turer, beroende på tillgänglighet. Korta ponnyridning finns också efter överenskommelse. Bokningar kan göras direkt med Dave på 0824429766

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Walkersons Hotel & Spa

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor