WeTu Analytics

Clifftop Exclusive Safari Hideaway

Lodge Dining

Varje maträtt som serveras på Clifftop Exclusive Safari Hideaway är ett kulinariskt mästerverk. Romance går igenom allt personalen gör, från de vackra individualiserade bordsdekorationerna till varje matplats som har valts ut med dina behov i åtanke.

Njut av en rejäl kall och varm frukost på Clifftop restaurangdäck med utsikt över Sterkstroom flodravinen, den rytande floden nedanför och glada prat med fåglar som medföljer en läcker start av frukt, hemlagad granola, ost och bakverk, följt av den godaste varma engelska frukosten eller omelett.

Du må vara full, men när klockan slår en, kommer du att rusa tillbaka för att sluka en läcker lunch med revbenögbiff, lammkotletter, Nicoissallad eller till och med sushi, för att bara nämna några av de aptitretande rätterna som serveras i fantastiska omgivningar. Det finns alltid plats för efterrätt och på Clifftop, och du kommer att vara ledsen om du inte sparade den med crème karamell, chokladmousse och en myriad av läckra godsaker som erbjuds.

Efter en lång kvälls spelkörning och solnedgångar kommer du att inledas till din privata matplats, speciellt utvald och inredd för dig av din personliga butler. Oxtail, lammskaft, kudu biff och vilt är bara några av de otroliga rätter som tillagas av den begåvade kocken på Clifftop. En ingefära och litchi sorbet rensar din smak innan du retar dina smaklökar med bland annat ostkaka, äpple smula eller en traditionell sydafrikansk malva-pudding. Alla sköljs ner med några av Sydafrikas godaste, prisbelönta viner.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Clifftop Exclusive Safari Hideaway

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor