WeTu Analytics

Entamanu Ngorongoro

Ngorongoro Crater game drives

Ngorongoro krater är en av Afrikas mest ikoniska djurliv resmål. Det fina med Entamanu Ngorongoro är att det sitter inom bevarandeområdet och bara 30 minuters bilresa från nedstigningen vägen in i kratern. En tidig start rekommenderas starkt att njuta av kratern innan majoriteten av besökarna tar sig in från andra läger. Du kommer iväg med din guide och en packad frukost och återvända till lägret i tid för lunch. Eller gå ut på eftermiddagen och njut av solnedgångar på kanten på vägen tillbaka till lägret.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Guided walks

Entamanu Ngorongoro erbjuder guidade promenader längs kraterkanten och i de omgivande högländerna. Du kommer att gå ut med din guide och en medlem av det lokala Maasai-samhället och lära dig allt om medicinalväxter, Maasai-övertygelser, samt spåra alla lokala vilda djur som har undrat nära lägret. Promenader handlar om att njuta av utsikten i en långsammare takt och lära sig att uppskatta de små sakerna och de rekommenderas starkt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Into the Boma.

Ibland hoppar vi runt för att se våra Maasai-grannar, som lever ett till stor del traditionellt liv i boman i nästa dal, och som fortfarande betar sin boskap i bevarandeområdet. Det blir bara vi och dem, och ett varmt välkomnande, med insikter i det pastorala livet, från att bygga hyddor till krigarceremonier.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Entamanu Ngorongoro

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor