WeTu Analytics

Entamanu Ngorongoro

Entamanu Ngorongoro ligger högt uppe på den vilda sidan av Ngorongoro Crater-kanten, en genomtänkt designad fristad på denna elementära plats, för att utforska den unika höglandsmiljön där den sitter. Omgiven av de skyhöga topparna av vilande vulkaniska kullar och ebb och flöde av Maasai pastoralistliv, detta är en plats att utforska bortom liv och rörelse i den viktigaste turistleden vid kratern. Inte bara för att besöka kratern, men att förstå den som en del av en bredare miljö.

Sju stora rum i stugstil med eget badrum, varav två är familjenheter som är mysiga med värmare, varma textilier och fårskinn ser ut över den ikoniska kraterutsikten, med bakgrund av gamla akaciaträd. Stilen här är lika unik som platsen - allt noggrant handgjort lokalt till högsta standard.

Det finns inget tamt med den här platsen - solen på hög höjd har viss verklig värme och vinden kan bita och ibland bullrig. Nomad Tanzania har antagit utmaningen att skapa ett läger som får ut det mesta av den extraordinära utsikten samtidigt som det ger värme och skydd från väder och vind, samtidigt som det är helt avtagbart. Varje designdetalj har beaktats mot bakgrund av detta, samtidigt som den ger komfort på denna elementära plats.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Entamanu Ngorongoro

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor