WeTu Analytics

Serengeti Safari Camp North

Meru-style en-suite tents

(5 rum)

Serengeti Safari Camp var ett av de första lägren att imitera säsongsvandringen av göket migration, flytta 4/5 gånger per år för att vara på bästa möjliga plats för att se besättningarna. Vi har behållit den ursprungliga banbrytande känslan av lägret och du kan vara säker på en bekväm säng, en varm dusch och en spoltoalett (vi arbetar enligt strikta miljövänliga principer och använder eko-flush toaletter som använder mycket lite vatten - 90% mindre än en vanlig toalett, faktiskt).

Det finns ett rymligt sovrum och omklädningsrum, med ett handfat och stora kannor med kallt vatten, och varm tillhandahålls på morgonen och kvällen eller när du behöver det. Den safari-stil skopduschen är badrum på baksidan av tältet, liksom toaletten.

Sängarna är bekväma och består av fräscha sängkläder och mjuka kuddar. Det finns stolar på verandan där du kan koppla av och njuta av den ohämmade utsikten över Afrika före dig.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Meru-style family tent

(1 rum)

Våra familje safari tält är perfekta för familjer som reser med barn. Designad till samma fotavtryck och utgör våra vackra safari tält, de har två full storlek safari tält, var och en med eget badrum och anslutna via en angränsande lounge område.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Serengeti Safari Camp North

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor