WeTu Analytics

Serengeti Safari Camp North

Nomad Tanzanias Serengeti Safari Camp var det första av sitt slag. Den utformades med ett syfte i åtanke; att vara på bästa möjliga plats för att se den gökaste migrationen eftersom den täcker hundratals mil av nationalparken Serengeti varje år. Så det borde inte komma som någon överraskning att det verkligen inte har förändrats mycket sedan det är tidiga banbrytande dagar.

Det här är vad vårt Serengeti Safari Camp handlar om - förstå Serengeti säsonger och spelrörelser och spegla dem.

Varje år kastar det här lilla lägret från Lamai Serengeti och börjar sin egen odyssé. Serengeti Safari Camp täcker hundratals mil och flyttar varje par månader (inte under din vistelse) längs en rutt som besättningarna har rest i hundratals år, är platsen du kommer för din migrationsfix.

Sedan dagarna i början av 90-talet när det här lilla lägret började, har det blivit mycket kopierat, men aldrig likvärdigt. Det är enkelt bekvämt - ett hem hemifrån, där du vill ha för ingenting. Men det har aldrig handlat om lyx för sin egen skull. Redan från början har fokus varit tydlig. Att leverera en superlativ upplevelse av det extraordinära djurlivet i denna del av världen utan att skada miljön som har inspirerat oss genom åren.

Därför har Nomad alltid arbetat med de bästa guiderna och alltid hållit sina läger små, intima och enkla.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Serengeti Safari Camp North

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor