WeTu Analytics

Qorokwe Camp

Standard Tent(s)

(8 rum)

Qorokwe har åtta tvåbäddstält, plus ett mycket rymligt familjeboende med egen privat avsvalkningspool.

Enligt ledarkitekt Joy Brasler och inredningsarkitekt Michelle Throssell kom designinspirationen till Qorokwe från Botswanas naturliga miljö, vilket resulterade i en rik blandning av blekt timmer, mörkare fläckar och accenter av rost och bränd orange. De material som valts ut för att bygga lägret inkluderar stålramar med påfyllningspaneler för att isolera mot värme och kyla, samt duk- och trädäck. Med detaljerade trätak perforerade med ljus för att efterlikna upplevelsen av att vara under träden vid sidan av lagunen, så att hela lägerupplevelsen smälter in med sin vackra natur.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family Accommodation

(1 rum)

Qorokwe har åtta tvåbäddstält, plus ett mycket rymligt familjeboende som består av en egen privat avsvalkningspool och utomhusdäck med skuggade solstolar; ett gemensamt inomhusvardagsrum, matplats och öppen spis — medan det stora sovrummet har ett inomhusbad.

Genom att införa en kombination av organiska former och texturell mångfald från levande virke till stål och duk har ett varmt, omslutande utrymme skapats som ger komfort och lyx på ett diskret sätt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Qorokwe Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor