WeTu Analytics

Wilderness Qorokwe

Standard Twin/Double Tent(s)

(8 rum)

Wilderness Qorokwe är ett lyxigt, modernt eko-chic läger i en spektakulär miljö och erbjuder åtta dubbelbäddade tält, plus en mycket rymlig familjenhet med egen privat avsvalkningspool. Förhöjda gångvägar förbinder gästtält till huvudområdet, samtidigt som man medvetet upprätthåller djurlivskorsningar. Med mer än en kilometer (över en halv mil) trall, gästerna kan njuta av några hälsosamma och natursköna övningar längs sträckan.

Enligt ledande arkitekt, Joy Brasler, och inredningsarkitekt, Michelle Throssell, designinspirationen för Wilderness Qorokwe kom från den naturliga miljön i Botswana-landskapet, vilket resulterar i en rik blandning av blekt virke, mörkare fläckar och accenter av rost och bränd orange. Materialen som valts för att bygga lägret inkluderar stålramar med fyllnadspaneler för att isolera mot värme och kyla, samt duk- och trädäck. Med detaljerade timmertak perforerade med ljus för att efterlikna upplevelsen av att vara under träden vid sidan av lagunen, så att hela lägerupplevelsen smälter in i dess vackra natur.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Family Accommodation

(1 rum)

Wilderness Qorokwe har åtta dubbelbäddade tält, plus en mycket rymlig familjenhet bestående av sin egen privata avsvalkningspool och utomhusdäck med skuggade solstolar; en gemensam inomhuslounge, matplats och öppen spis - medan sovrummet har ett inomhusbad.

Genom att introducera en kombination av organiska former, och texturell mångfald från levande kanter till stål och duk, en varm, omslutande utrymme har skapats som ger komfort och lyx på ett diskret sätt.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Wilderness Qorokwe

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor