WeTu Analytics

Chacma Bush Camp

0:48

Chacma Bush Camp

Chacma Bush Camp tilbyr den perfekte store fem safariopplevelsen i 8000 hektar med bølgende landskap stiplet med steinete utspring. Denne familievennlige leiren i Maseke Balule Game Reserve, har plass til totalt 10 personer, og tilbyr dermed en autentisk og intim safari opplevelse. Dype grotter på traversen og Olifants River som renner gjennom regionen gir det perfekte mangfoldige landskapet for spillstasjoner.
0:53

Chacma Bush Camp innkvartering

Det er 3 hytter på Chacma Bush Camp, bygget av en blanding av stein og naturlige steinblokker. Hvert av rommene er like i sin innredning, fasiliteter og etterbehandling, men skiller seg litt i sin utforming og utsikt. Alle rommene har klimaanlegg, rikelig med skapplass og eget bad med dusj.
0:38

Chacma Bush Camp Info

Et lite vannhull er pent plassert foran svømmebassenget og uteområdet; og er besøkt av elefantflokker.
0:31

Gjester ser Buffalo foran leiren

Når du går ut av sengen, kaster du øyet over til vannhullet foran hytta. Det er normalt travle med en slags aktivitet. Du kan våkne opp til lyden av vannsprut, trompeting eller stempling. Ta en tur ned til bassengområdet og se på dyrelivet prosesjonen som finner sted.
0:35

Spillvisning på Chacma Bush Camp

Maseke Game Reserve tilbyr rikelig med spillvisning og huser et vell av elefanter, fugleliv og rovdyr. Chacma Bush Camp ligger i hjertet av dette bølgende landskapet.
0:46

Romantisk privat spisning på Chacma

Koppie bak leiren er det perfekte stedet for en hemmelig, romantisk sundowner session.

Spørreskjema

Chacma Bush Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål