WeTu Analytics

Chacma Bush Camp

Chacma Bush Camp, som er misunnelig plassert dypt inne i hjertet av det mindre kjente Maseke Balule Game Reserve i Greater Kruger, tilbyr den perfekte store fem safariopplevelsen i 8000 hektar med bølgende landskap stiplet med steinete utspring. Denne familievennlige leiren har plass til totalt 10 personer, og tilbyr dermed en autentisk og intim safariopplevelse nær elven Olifants. Dype grotter på traversen med flekker av glimmer gjør for en unik geologi og spillstasjoner krysser over disse mangfoldige landskapene.

Leirens omkrets er omfavnet av Mopane skog som er et stort trekkkort for et vell av dyreliv. Elefanter, bushbuck, kudu og slettene spillet er ofte sett i disse skogsområdene, og kan ses fra komforten av dekkområdet rundt det glitrende svømmebassenget. Det er et naturlig vannmettet område foran leiren som gir dyrelivet den etterfyllingen som trengs under dagens varme.

Kveldstider blir brukt til å bytte historier rundt det brølende bål i bomaområdet, og middager blir brukt til å nyte tradisjonell mat i den rustikke lapa.

Nyt daglige spillstasjoner i dette reservatet på 8000 hektar, og spesielle utflukter som solnedganger, busk frokost ved elven og stjerneskudd kan ordnes.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Chacma Bush Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål