WeTu Analytics

Saseka Tented Camp

Luxury Tented Suite

(9 Rom)

Består av 8 luksuriøse telt rom, hver med plass til 2 personer. Solid stablingsglass spenner over lengden på teltet, noe som garanterer spektakulær utsikt over busken fra teltet ditt, enten det er på soverommet eller badet ditt. Det store private tredekket har utendørs dusj, et splash pool og store, komfortable fluktstoler hvor du kan sole deg i den afrikanske solen.

Vis mer
Vis mindre

Leadwood Villa

(1 Rom)

Opplev den ultimate intimiteten til Leadwood Villa. Som en såle-use alternativ, gir dette sporet deg personvernet til å bo på din egen hytte innenfor den praktfulle eiendommen til Saseka Tented Camp, med utsikt over det sesongåpne Monwana-elveleiet.

Omfavn personvernet til denne eksklusive innkvarteringen for hele familien eller den lille gruppen. Hovedvillaen inkluderer en telt suite, nedsunket utendørs salong og brann pit samt et innendørs salongområde. Med plass til opptil seks personer, innkvartert i tilstøtende teltsuiter, kan du oppleve luksusen av busken i førsteklasses omgivelser.

Inkludert i bestillingen din er et privat spillkjøretøy med en guide og tracker som tar deg med på to stasjoner daglig, et alternativ for en dedikert kokk som tilbereder måltider i ditt eget private kjøkken pluss et fellesområde som gjør at du kan slappe av og utdype forbindelsen med busken. Enten det er slapper av ved ditt eget store private basseng eller lytter til lyden av en knitrende brann, gir denne 230m2 private innstillingen deg den typiske innkvarteringsopplevelsen.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Saseka Tented Camp

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål