WeTu Analytics

Saseka Tented Camp

Luxury Tented Suite

(9 rum)

Består av 8 lyxiga tältrum, var och en sover 2 personer. Solid staplingsglas sträcker sig över tältets längd och garanterar en spektakulär utsikt över busken inifrån tältet, vare sig det är i sovrummet eller i badrummet. Det stora privata träddäcket har en utomhusdusch, en plaskpool och stora bekväma solstolar för att sola sig i den afrikanska solen.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Leadwood Villa

(1 rum)

Upplev den ultimata intimiteten hos Leadwood Villa. Som ett alternativ för användning ger detta utrymme dig avskildhet att bo på din egen stuga i den magnifika trädgården Saseka Tented Camp, med utsikt över den säsongsbetonade Monwana flodbädden.

Omfamna integriteten i detta exklusiva boende för hela familjen eller den lilla gruppen. I huvudvillaen finns en svit med tentor, en nedsänkt utomhuslounge och en öppen spis samt en lounge inomhus. Med plats för upp till sex personer, inrymt i intilliggande tältsviter, kan du uppleva bushens lyx i en utmärkt miljö.

I din bokning ingår ett privat spelfordon med en guide och tracker som tar dig på två enheter dagligen, ett alternativ för en dedikerad kock som förbereder dina måltider i ditt eget privata kök plus ett gemensamt område som gör att du kan koppla av och fördjupa din förbindelse med busken. Oavsett om det är att slappa vid din egen stora privata pool eller lyssna på ljudet av en sprakande eld, ger denna 230 m2 privata miljö dig en fantastisk boendeupplevelse.

Vissa Mer
Vissa Mindre

Förfrågningarformulär

Saseka Tented Camp

*Obligatoriska fält

Förnamn *
Efternamn *
E-mailadress *
telefonnummer *
Hemland
Stad
ungefärlig Avgångstid
Antal Dagar
Kommentarer eller Frågor