WeTu Analytics

Saseka Tented Camp

Luxury Tented Suite

(9 Kamers)

Bestaande uit 8 luxe tentenkamers, elk geschikt voor 2 personen. Massief stapelglas overspant de lengte van de tent en garandeert een spectaculair uitzicht op de struik vanuit uw tent, of het nu in uw slaapkamer of badkamer is. Het grote eigen houten terras beschikt over een buitendouche, een kinderbad en grote comfortabele ligstoelen om te genieten van de Afrikaanse zon.

Toon meer
Toon minder

Leadwood Villa

(1 Kamer)

Ervaar de ultieme intimiteit van de Leadwood Villa. Deze ruimte biedt u de privacy van een verblijf in uw eigen lodge op het prachtige terrein van Saseka Tented Camp, met uitzicht op de seizoensgebonden rivierbedding van Monwana.

Omarm de privacy van deze exclusieve accommodatie voor uw hele gezin of kleine groep. De hoofdvilla beschikt over een tentensuite, een verzonken buitenlounge en een vuurplaats, evenals een overdekte loungeruimte. Met ruimte voor maximaal zes personen, ondergebracht in aangrenzende tentensuites, kunt u de luxe van de bush ervaren in een eersteklas setting.

Inbegrepen in uw boeking is een privévoertuig met een gids en tracker die u dagelijks op twee ritten brengt, een optie voor een toegewijde chef-kok die uw maaltijden bereidt in uw eigen privékeuken plus een gemeenschappelijke ruimte waarmee u kunt ontspannen en uw verbinding met de bush kunt verdiepen. Of het nu gaat om loungen bij uw eigen grote privézwembad of het luisteren naar de geluiden van een knetterend vuur, deze 230 m2 privé omgeving biedt u de typische accommodatieervaring.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Saseka Tented Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen