WeTu Analytics

Clifftop Exclusive Safari Hideaway

Lodge Dining

Hver rett som serveres på Clifftop Exclusive Safari Hideaway er et kulinarisk mesterverk. Romance går gjennom alt de ansatte gjør, fra de vakre individuelle borddekorasjonene til hver spisestue som er spesielt utvalgt med tanke på dine behov.

Nyt en solid, kald og varm frokost på restaurantterrassen på Clifftop, med utsikt over elven Sterkstroom, den brølende elven nedenfor og glade skravling av fugler som følger med en deilig forrett av frukt, hjemmelaget granola, ost og bakverk, etterfulgt av den smakfulle, varme engelske frokosten eller omelett.

Du kan være full, men når klokken slår en, vil du være scurrying tilbake for å sluke en deilig lunsj med rib-eye biff, lammekoteletter, Nicoise salat, eller til og med sushi, for å nevne noen av de appetittvekkende rettene servert opp i fantastiske omgivelser. Det er alltid plass til dessert og på Clifftop, og du vil bli lei deg hvis du ikke lagret den med crème karamell, sjokolademousse og en mengde smakfulle godbiter på tilbud.

Etter en lang kvelds spillkjøring og solnedganger vil du bli ført til din private spisestue, spesielt utvalgt og dekorert for deg av din personlige butler. Oxtail, lam shank, kudu biff og vilt er bare noen av de utrolige rettene tilberedt av den talentfulle kokken på Clifftop. En ingefær og litchi sorbet klarner ganen før du erter smaksløkene dine med ostekake, eple smuldre eller en tradisjonell sørafrikansk malva pudding, blant annet. Alt skylt ned med noen av Sør-Afrikas mest smakfulle, prisbelønte viner.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Clifftop Exclusive Safari Hideaway

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål