WeTu Analytics

Entamanu Ngorongoro

Ngorongoro Crater game drives

Ngorongoro-krateret er et av Afrikas mest ikoniske dyrelivdestinasjoner. Skjønnheten i Entamanu Ngorongoro er at det sitter innenfor Conservation området og bare 30 minutters kjøring fra nedstigningen veien inn i krateret. En tidlig start anbefales på det sterkeste å nyte krateret før de fleste besøkende kommer seg inn fra andre leirer. Du vil sette av med guiden din og en matpakke og gå tilbake til leiren i tide til lunsj. Eller dra ut om ettermiddagen og nyt solnedganger på felgen på vei tilbake til leiren.

Vis mer
Vis mindre

Guided walks

Entamanu Ngorongoro tilbyr guidede turer langs kanten av krateret og i det omkringliggende høylandet. Du vil dra ut med guiden din og et medlem av det lokale Maasai-samfunnet og lære alt om medisinske planter, Maasai-tro, samt spore ethvert lokalt dyreliv som har lurt seg nær leiren. Turer handler om å suge opp utsikten i et lavere tempo og lære å sette pris på de små tingene, og de anbefales på det sterkeste.

Vis mer
Vis mindre

Into the Boma.

Noen ganger faller vi rundt for å se våre Maasai naboer, som lever et stort tradisjonelt liv i boma i neste dal, og fortsatt beite kveget i verneområdet. Det blir bare oss og dem, og en varm velkomst, med innsikt i det pastorale livet, fra å bygge hytter til krigerseremonier.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Entamanu Ngorongoro

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål