WeTu Analytics

Entamanu Ngorongoro

Entamanu Ngorongoro ligger høyt på den ville siden av Ngorongoro-kraterkanten, et gjennomtenkt designet tilfluktssted på dette elementære stedet, hvorfra du kan utforske det unike høylandsmiljøet det ligger i. Omgitt av de skyhøye toppene i sovende vulkanske åser og ebbe og flyt av Maasai pastoralistiske liv, dette er et sted å utforske utover kjas og mas på den viktigste turiststien ved krateret. Ikke bare for å besøke krateret, men for å forstå det som en del av et bredere miljø.

Syv store rom i hyttestil med eget bad, hvorav to er familieenheter koselige med varmeovner, varme tekstiler og saueskinn med utsikt over den ikoniske kraterutsikten, med et bakteppe av gamle akasietrær. Stilen her er like unik som beliggenheten - alt nøye håndlaget lokalt til høyeste standard.

Det er ikke noe tamt med dette stedet - solen i stor høyde har litt ekte varme og vinden kan være bitende og noen ganger støyende. Nomad Tanzania har tatt utfordringen med å lage en leir som får mest mulig ut av den ekstraordinære utsikten samtidig som den gir varme og ly fra elementene, samtidig som den er helt flyttbar. Hver designdetalj har blitt vurdert i lys av dette, samtidig som det gir komfort på dette elementære stedet.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Entamanu Ngorongoro

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål