WeTu Analytics

Serengeti Safari Camp North

Meru-style en-suite tents

(5 Rom)

Serengeti Safari Camp var en av de første leirene som etterligner den sesongmessige migrasjonen av gnu migrasjon, flytte 4/5 ganger i året for å være på best mulig sted for å se flokkene. Vi har opprettholdt den opprinnelige banebrytende følelsen av leiren, og du kan være trygg på en komfortabel seng, en varm dusj og et flush toalett (vi opererer på strenge miljøvennlige prinsipper og bruker øko-spyling som bruker svært lite vann - 90% mindre enn et vanlig toalett, faktisk).

Det er et romslig soverom og omkledningsrom, med vask og store krukker med kaldt vann, og varmt levert om morgenen og kvelden eller når du trenger det. Den safari-stil bøtte dusj er eget bad på baksiden av teltet, som er toalettet.

Sengene er komfortable og består av friskt sengetøy og myke puter. Det er stoler på verandaen hvor du kan slappe av og nyte uhindret utsikt over Afrika før deg.

Vis mer
Vis mindre

Meru-style family tent

(1 Rom)

Våre familie safari telt er perfekt for familier som reiser med barn. De er designet til samme fotavtrykk og utgjør våre vakre safaritelt, og har to safaritelt i full størrelse, hver med eget bad og koblet via en tilstøtende salong.

Vis mer
Vis mindre

Spørreskjema

Serengeti Safari Camp North

*Obligatoriske felt

Fornavn *
Etternavn *
Epost Adresse *
Telefonnummer *
Hjemland
By
Omtrentlig Avreise
Hvor mange netter
Kommentarer eller Spørsmål